"Я би сказала, що це місце болю та надії", — Наталія Мосейчук розкрила подробиці прем'єрного випуску свого авторського проєкту

Мосейчук+
Наталія Мосейчук про авторський проєкт "Мосейчук+" — Сніданок з 1+1

Ведуча 1+1 Наталія Мосейчук побувала в лікарні імені Мечникова, яка рятує військових під час війни.

Поделиться:

Цієї пʼятниці, 9 червня, о 21:30 на телеканалі 1+1 Україна відбудеться премʼєра "Мосейчук+" — авторського проєкту Наталії Мосейчук. У новому проєкті на глядачів чекають відверті історії про українців — людей, які впливають на долю нашої країни, які своїми вчинками рухають країну вперед та визначають її майбутнє. Новими подробицями прем'єри телеведуча поділилася в ефірі "Сніданку з 1+1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На “1+1 Україна” відбудеться премʼєра нового проєкту “Мосейчук+”

"Проєкт "Мосейчук+" — це люди, які оточують нас, люди вчинків та лідерства. Ми будемо додавати до плюса різні міста, різних людей, різні випадки". Для мене було важливо показати в цьому фільмі нашу точку сили, тому що за 15 місяців війни там, де вона відступила, ми забули, якими були на самому початку: згуртованими, сконсолідованими, були готові ділитися всім, що в нас є. Це потрібно повертати", — розповіла Наталія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У програмі “Мосейчук+” розкажуть про роботу медиків лікарні імені Мечникова в умовах війни

Перший випуск програми Наталія Мосейчук знімала в Дніпрі. Лікарня імені Мечникова — місце, куди практично не пускають медіа, але ведучій вдалося поспілкуватися з лікарями, військовими та цивільними.

"Там історія на історії. Це розповіді військових, цивільних, лікарів. Я би сказала, що це місце болю та надії. Отак я б охарактеризувала цю лікарню. Мене дуже сильно вразили лікарі, прибиральниці, всі, хто евакуйовують наших бійців. Ми побачили госпітал'єрів, які приїхали з евакуації. Ми побачили, яка це важка праця, як вони дбають про кожного пораненого, якого везуть. Лікарі кажуть, наскільки ми навчилися за час війни з 2014 року надавати першу допомогу на полі бою, потім в першому прифронтовому шпиталі і вже в самі лікарні робляться складні операції. Лікар Риженко сказав таку фразу, яка залишиться зі мною: "Те, що зроблять в Мечникова, не зроблять ніде, у жодній лікарні країни".

Новости по теме