Новий випуск “Мосейчук+” про воїнів ЗСУ на телеканалі "1+1 Україна" (відео)

Мосейчук+
Шостий випуск програми Мосейчук+ про воїнів ЗСУ - дивитися на сайті 1+1

Не пропустіть новий випуск програми "Мосейчук+"про про воїнів ЗСУ.

Поделиться:

18 серпня, у п'ятницю, о 21:30 на телеканалі "1+1 Україна" можна побачити шостий випуск програми "Мосейчук+" - авторського проєкту ведучої Наталії Мосейчук. У новому проєкті на глядачів чекають відверті історії про українців - людей, які впливають на долю нашої країни, які своїми вчинками рухають країну вперед та визначають її майбутнє. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Є спеціально розроблені речі, яких треба дотримуватись”: воїни ЗСУ в “Мосейчук+” поділились, як переживають смерть побратимів

Героями нового випуску “Воїни світла” стануть ті, хто знаходиться на передовій, відстоюючи незалежність країни та наближаючи нашу перемогу. Це історії справжніх героїв, які набувають досвід, але втрачають своїх  побратимів, знають цінність кожного дня та є прикладом відданості рідній землі. Ведуча “1+1 Україна” поспілкується з полковником Героєм України Дмитром Каженком, командирами “Азову” Іллею Самойленком та Богданом Кротевичем, військовослужбовцем ЗСУ Володимиром Парасюком, головою Українського інституту національної памʼяті та військовослужбовцем ЗСУ Антоном Дробовичем.

Дивіться повний випуск "Мосейчук+" на сайті 1+1: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖНаталія Мосейчук розпитала легендарних братів Байрактарів про підтримку України та виробництво безпілотників

Не пропустіть програму "Мосейчук+" у п'ятницю о 21:30 на телеканалі "1+1 Україна". Нагадуємо, повні випуски програми також можна дивитися на сайті 1+1, YouTube каналі Наталії Мосейчук, на сайті та YouTube каналі ТСН, 1+1 video та Київстар ТБ.

Новости по теме