Прем'єра на телеканалі "1+1 Україна": дивіться перший випуск програми "Мосейчук+" (відео)

Мосейчук+
Перший випуск програми Мосейчук+ - дивитися на 1+1

Не пропустіть!

Поделиться:

9 червня, у п'ятницю, о 21:30 на телеканалі "1+1 Україна" стартує перший випуск програми "Мосейчук+" - авторського проєкту ведучої Наталії Мосейчук. Це глибокі історії про тих, хто щодня чесно виконує свою роботу, кому знайоме слово відповідальність, хто став фундаментом країни та міцно тримає тил та передову. У розмові із ведучою герої розкажуть, як вони переживають війну та глибоку трансформацію країни, на чому тримаються, які складні рішення доводиться приймати та головне – як бачать майбутнє України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я би сказала, що це місце болю та надії", — Наталія Мосейчук розкрила подробиці прем'єрного випуску свого авторського проєкту

У першому випуску програми Наталія зустрілася з медиками лікарні імені Мечникова і показала їхню роботу в умовах війни. Ведуча поспілкувалася не тільки з легендарним лікарем Сергієм Риженком, який очолює лікарню імені Мечникова, а й з колишнім заступником головного лікаря, а нині начмедом одного з батальйонів Юрієм Скребцем. А також з нейрохірургом та іншими медичними працівниками. Це розмови про історії пацієнтів, які попри все продовжують свою боротьбу за життя, про найстрашніший діагноз для військових, про слова, які навіть досвідченим лікарям найважче говорити близьким пацієнтів, про сьогодення і що чекатиме в майбутньому.

Дивіться повний випуск "Мосейчук+" на сайті 1+1: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У програмі “Мосейчук+” розкажуть про роботу медиків лікарні імені Мечникова в умовах війни

Не пропустіть програму "Мосейчук+" щоп'ятниці о 21:30 на телеканалі "1+1 Україна". Нагадуємо, повні випуски програми також можна дивитися на сайті 1+1, YouTube каналі Наталії Мосейчук, на сайті та YouTube каналі ТСН, 1+1 video та Київстар ТБ.

Новости по теме