«1+1» запустив проект про щасливі родини та їх сімейні традиції

«1+1» запустив проект про щасливі родини та сімейні традиції

Телеканал запрошує глядачів долучитися до проекту «Сімейні історії про щастя».

Поделиться:

Ми віримо, що саме сімейні традиції роблять людину щасливою, і раді, що в українських сім'ях вони - найстійкіші і передаються з покоління в покоління. У рамках проекту «1+1»  представить ролики про відомі українські сім'ї, і глядачі зможуть познайомитися з ними ближче.  

Першою секрет свого сімейного затишку розкрила ведуча «Сніданок. Вихідний» Валентина Хамайко. Мама трьох малюків та щаслива дружина порівнює ідеальні стосунки з альпінізмом: найважливіше – довіра, підтримка та бажання підійматися вище. Як зірці вдається поєднувати роботу на телебаченні та материнство, читайте у розділі «Зіркові родини та династії».

Дім – це фортеця, за мурами якої повинні лишатися всі негаразди, - Валентина Хамайко

Поряд з сімейними історіями відомих українців ми будемо раді побачити і вашу історію. Розкажіть нам про своїх найрідніших, про улюблені спільні моменти та традиції. Історію та світлини надсилайте на пошту rodyna.1plus1@ukr.net з темою «Моя родина». Після нетривалої премодерації твоя розповідь приєднається до нашого проекту.

Щастя будь-якої повноцінної родини базується не тільки на любові, а й на вмінні шукати компроміси і знаходити спільну мову з усіма її членами. В рамках проекту на вас чекає цикл матеріалів з порадами, як правильно будувати стосунки та зберегти у сім’ї атмосферу любові та підтримки. В першому матеріалі цього циклу ми розглядаємо відносини з старенькими родичами: з часом наші батьки потребують усе більшої уваги від своїх дітей. Як спілкувати з літніми близькими, читайте у розділі «Гармонія в сім’ї».

Окрім того, ми порадимо,  як урізноманітнити сімейне дозвілля. Сподіваємося, наші поради надихнуть вас та серед ваших сімейних традицій  з'явиться звичка відпочивати в різних містах України. Де найкраще провести час з дітьми в Києві, дивіться у нашому матеріалі. Більше про проект читайте тут.

Новости по теме