Аллу Мазур і "ТСН. Тиждень" номіновано на "Телетріумф"

Аллу Мазур і "ТСН. Тиждень" номіновано на "Телетріумф"

За підрахунками голосів журі премії "Телетріумф", було оголошено трійки найкращих номінантів 

Поделиться:

За підрахунками голосів журі премії "Телетріумф", було оголошено трійки найкращих номінантів 2014-2015 року. Із-поміж них – зірки й проекти телеканалу "1+1".

Так, Аллу Мазур висунуто на нагороду "Ведучий, ведуча інформаційної, інформаційно-аналітичної програми". А її програму "ТСН. Тиждень" у номінації "Інформаційна, інформаційно-аналітична програма".

Довідка:  Улюблениця глядачів народилася 16 вересня 1965-го на Хмельниччині, закінчила факультет журналістики Київського національного університету ім. Т. Шевченка. Алла Мазур - єдина телеведуча, яка працює з першого дня створення телеканалу "1+1", саме вона вела перший випуск "ТСН" 1 січня 1997-го року. І перше вітчизняне ток-шоу на економічні теми. Алла - лауреат багатьох професійних премій, зокрема п'яти премій "Телетріумфу". І єдина телеведуча, яка три роки поспіль перемагала в номінації "Улюблена ведуча інформаційних програм" всенародної премії "Телезірка", і в підсумку отримала нагороду "Почесна Телезірка". Окрім того, Мазурзаслужена володарка ордену "Княгині Ольги" 3- го ступеня.

 

"Головне для мене у професійній сфері залишається незмінним: довіра глядачів "ТСН. Тижня". І це основна наша перемога в умовах нав'язаної ворогами країни інформаційної війни. Ми як і раніше дуже ретельно зважуємо кожне своє слово і кадр, і як і раніше ретельно перевіряємо факти. Ми ще раз довели собі, що програма ніколи не буде провладною: незважаючи на те, що крісла в парламенті отримали ніби-то постреволюційні люди. "ТСН. Тиждень" залишається на боці простого народу, здатного захистити країну в той момент, коли політики губляться", - каже Алла.

Очевидно, завдяки цьому "ТСН. Тиждень" залишається найпопулярнішою підсумковою інформаційною програмою країни і лідером ефіру недільного вечора. А ведуча програми, на думку читачів Фокуса, одна з найвпливовіших жінок України. 

На "Телетріумфі 2014-2015" телеканал "1+1" репрезентовано й у інших номінаціях.

Хто стане лауреатом премії у своїх категоріях, буде відомо вже другого грудня на церемонії нагородження.

Новости по теме