Скандальна білоруська МНСниця розповіла про жарт щодо "продажу у рабство"

Скандальна білоруська МНСниця розповіла про жарт щодо "продажу у рабство"

Олена Піщикова, учасниця шоу "Хочу в ВІА Гру" запам'яталася глядачам з перших секунд появи на сцені, іще у відбірковому турі

Поделиться:

Олена Піщикова, учасниця шоу "Хочу в ВІА Гру" запам'яталася глядачам з перших секунд появи на сцені ще у відбірковому турі. Сексуальна білявка, прапорщик і солістка оркестру МНС Білорусі відразу зізналася, що заради "ВІА Гри" готова на все. Дівчина ладна здатися в рабство продюсеру і навіть на секс з ним. Така відвертість і впевненість в собі шокували не лише глядачів, а й самого Костянтина Меладзе разом з іншими членами журі. Але, можливо, саме така відвертість і стала ключем до успіху - Олену відразу взяли у 2-й тур.

Сама ж солістка в одному з інтерв'ю сказала, що це був просто жарт, не більше ніж піар-хід, щоб потрапити до "ВІА Гри":

"Це був жарт, який з'явився ще на предкастингу в Мінську. Мені шепнули на вушко: тут нікого не цікавить, як ти співаєш, потрібно епатувати. Чого я тільки не робила перед відбірковою комісією - навіть колесо крутила. А коли зайшла мова про те, на що я була б згодна заради виступу у "ВІА Грі", я відповіла: на все і навіть віддатися продюсеру в рабство. А ви думаєте, що підписання контракту на п'ять років, протягом яких ти не маєш права виходити заміж, заводити дітей і терпиш ще купу всяких обмежень, - це не рабство? Я просто добре знаю закони шоу -бізнесу. І ось цей напівжарт, сказаний в Мінську, раптом пролунав у ефірі шоу з вуст ведучого Володимира Зеленського. Я ніяк цього не очікувала, але й не відпиратися ж, що я такого не говорила! Не так просто було впоратися з хвилюванням і адекватно пожартувати…"

Хто з дівчат переконає Меладзе в тому, що може стати частиною нової "ВІА Гри", дивіться вже в наступних випусках програми "Хочу в ВІА ГРу" щоп'ятниці о 21.00 на 1+1.