Цей знак зодіаку прагнутиме самотності у жовтні 2023: хто це буде

Який знак зодіаку буде самотнім у жовтні 2023
Freepik

Який знак зодіаку захоче побути на самоті у жовтні 2023?

Поделиться:

Наша доля залежить від зодіаку. Гороскоп на жовтень 2023 від Анжели Перл пророкує бажання самотності цьому знаку зодіаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотири знаки зодіаку змінять своє життя у жовтні 2023: хто це буде

Стрілець

24 жовтня Сонце також входить у ваш 12 дім приватності, там же Місяць. Ви захочете побути на самоті. Будете сфокусовані на чомусь. 28 жовтня — Місячне затемнення в 6 будинку. Зверніть увагу на ваш режим, це сприятливий час попіклуватися про свій фізичний та ментальний стан, зробити детокс. Ви оновитеся в усіх сенсах. Варто покинути згубні звички. У вас зміниться рутина. Уран та Юпітер йдуть по 6 домі. Це може свідчити про другий шанс, пов'язаний з роботою. Повернуться старі клієнти.

Як приготувати гарбузові тертюхи, дивіться рецепт:

Не пропустіть "Сніданок з 1+1" з 7:00 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Обговорення "Сніданку з 1+1" в соцмережах:
Instagram
Facebook

Нагадаємо, для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новости по теме