Дмитро Комаров та Анатолій Анатоліч захопилися однією жінкою

Дмитро Комаров та Анатолій Анатоліч захопилися однією жінкою

Фільм за участю ведучої "Сніданку з "1+1" Людмили Барбір потрапив до програми Каннського кінофестивалю.

Поделиться:

Фільм за участю ведучої "Сніданку з "1+1" Людмили Барбір потрапив до програми Каннського кінофестивалю. Це історія, головні герої якої - жінка та її психоаналітик. За сценарієм героїня звертається по допомогу до лікаря, якого зіграв Остап Ступка.

Короткометражку "У всьому винен сценарист" скоро побачать європейські глядачі. Днями під час закритого показу стало відомо, що короткометражка потрапила до позаконкурсної програми Каннського кінофестивалю 2015 Short Film Corner. Привітати Барбір із таким успіхом стрічки завітали колеги Анатолій Анатоліч та Дмитро Комаров

"Я й до цього любив Барбір, а тепер тим більше. Коли Люда стала частиною команди "Сніданку", перше, що дізнався про неї: вона - професійна актриса, тому завжди чекаю з нетерпінням її нових ролей. У цьому короткому метрі вона неймовірна. Дивився на одному диханні!" - ділиться враженнями ведучий "Сніданку з "1+1" Анатолій Анатоліч.

А от ведучий "Світу навиворіт" відверто зізнається: неодноразово обіцяв собі подивитися якийсь із фільмів за участю колеги, але в нескінченних монтажах і відрядженнях руки до цього так і не дійшли.

"Для мене Люда була насамперед талановитою телеведучою, до якої я не раз і не без задоволення приходив у гості до студії "Сніданку". Барбір поводиться в прямому ефірі, як і належить актрисі - артистично, емоційно та дуже красиво. Я це помічав, але усе одно сприймав колегу телеведучою, а не актрисою. Це, напевно, як мене важко уявити ведучим новин

Дивно, але після того, як я побачив "У всьому винен сценарист", Люда раптом відразу стала для мене набагато ближчою. Я побачив і відкрив її для себе абсолютно з іншого боку. В іншому образі, іншій ролі, іншому настрої та стані. Дуже пишаюся колегою і точно знаю, що в неї попереду великі ролі, які ще обговорюватиме вся Україна й не тільки. Хай щастить, Людо!"