Якими Комаров, Осадча, Таран і Гордєєв були в школі (фото)

Зіркові ведучі 1+1 поділилися архівними фото зі шкільних альбомів.

Поделиться:

У перший день осені – свято першого дзвоникаЯк святкують 1-ше вересня школярі Ізраїлю, Німеччини та Японії – діти поспішають до школи, щоб зустрітися зі своїми однокласниками, розповісти про свої канікули та знову сісти за парту. 

1plus1.ua пропонує подивитися, якими були в дитинстві зіркові ведучі 1+1 і як вони святкували День знань.

Першокласника Юрія ГорбуноваРовесники України: Якими зірки Голос. Діти 3 Осадча, Горбунов і MONATIK були у 25 років (фото) сфотографували після того, як він повернувся додому зі святкової лінійки. Щасливий Юрко позує поруч із вазонками у своїй першій шкільній формі.

У другий клас Марічка Падалко пішла з розкішним букетом айстр. Ще в дитинстві майбутня ведуча ТСН вирізнялася з-поміж інших дітей своїми розумними очима та стриманістю.

Маленька Катя ОсадчаДо Дня Незалежності України Катя Осадча поділилася спогадами з дитинства першого вересня вручала своїй вчительці букет гладіолусів, що був майже у її зріст. Ведуча 1+1 у дитинстві капелюшки ще не носила, проте білі бантики – це був неодмінний аксесуар у День знань.

Найвідоміший мандрівник України та ведучий Світ навиворіт Дмитро Комаров6 найекстремальніших місць світу, де Дмитро Комаров розгорнув жовто-блакитний стяг у дитинстві теж не сумував. Ще в початковій школі Діма почав опановувати фотомистецтво.

Маленька Соломія ВітвіцькаСоломія Вітвіцька разом хірургом програми «Поверніть мені красу» презентувала проект «Переможці» у Тернополі першого вересня майже професійно позувала на камеру в красивій шкільній формі та з двома білими бантами. З дитинства Соля була втіленням жіночності та краси.

Ще з 5-го класу Ольга ФреймутДіти Ольги Фреймут стануть «таємними агентами» в новому проекті проводила свої зіркові інспекції. Модниця Оля завжди перевіряла все за своїми критеріями.

Вже у 15 років Лідія Таран дивилася на світ дорослими очима. Погляд юної красуні зачаровує з перших секунд.

Юна Марина ЛеончукМарина Леончук взяла участь у зворушливій фотосесії з мамою та сином навіть на фото випромінює позитивну енергетику та чарівність. Згодом ці якості пригодяться їй для того, щоб підкорити тисячі телеглядачів програми Сніданок з 1+1.

У дитинстві Анатолій АнатолічПринцеси Анатолія Анатоліча підкорили стародавній замок щодо всього мав свою думку, тому навіть на перше вересня школяр ішов на лінійку в класичному чорному костюмі та футбольних кедах. Ніколи не знаєш, коли випаде нагода поганяти м'яча.

Ведучий ТСН Єгор ГордєєвВедучий ТСН Єгор Гордєєв несподівано змінив іміджбув активною дитиною, тому навіть для фото він не міг встояти непорушно. Ще в школі маленький Єгор вирізнявся особливим стилем і харизмою.

Нагадаємо, що нещодавно Дмитро Комаров розповів, як заробляв гроші у школі.

Новости по теме