Кореспондента ТСН переслідують після резонансного розслідування

Кореспондента ТСН переслідують після резонансного розслідування

За кореспондентом ТСН Сергієм Гальченком слідкує чорний джип з російськими номерами. Уперше чорний позашляховик журналіст побачив після того, як в ефірі "ТСН.Тиждень"

Поделиться:

За кореспондентом ТСН Сергієм Гальченком слідкує чорний джип з російськими номерами. Уперше чорний позашляховик журналіст побачив після того, як в ефірі "ТСН.Тиждень" 19 червня на 1+1 вийшов його сюжет про наркобізнес в Україні.

На кривавий слід українського наркотрафіку Сергій натрапив, коли поїхав розслідувати одне загадкове вбивство в Мелітополь.

"Коли я приїхав у Мелітополь, то почав розслідувати можливу причетність підозрюваних у вбивстві до виготовлення та продажу наркотиків закордон. Адвокат сім'ї загиблого мене відразу попередив, аби я не лишався у місті: за ними слідкують машини з російськими номерами, а свідкам трагедії погрожують, мовляв, в Мелітополі мені знаходитися дуже небезпечно", - розповідає кореспондент ТСН Сергій Гальченко.

У сюжеті Сергія Гальченка в "ТСН. Тиждень" ішлося про масштаби виготовлення наркотиків в Україні: за підрахунками, щороку виробляють марихуани на два з половиною мільярда гривень, вивозячи з країни по 150 тонн.

"Після повернення в Київ я помітив за собою хвіст – чорний джип, який стежив за мною до самого під'їзду мого дому. Машина стояла під вікнами навіть, коли я був дома. Номерні знаки свідчать про те, що автомобіль – з Російської Федерації. Думаю, таким чином ті, хто контролює трафік наркотиків з України в Росію, хочуть мене залякати", - говорить журналіст 1+1 Сергій Гальченко.

"Ми вважаємо, що переслідування нашого журналіста Сергія Гальченка пов'язано з розслідуванням у "ТСН.Тиждень". Ми готові передати всі факти в правоохоронні органи, та робимо цю інформацію публічною для того, щоб захистити нашого кореспондента", - заявив Сергій Попов, керівник ТСН.

Відео тут!