Куди поїхати на вихідні: Топ-5 прекрасних українських міст

Куди поїхати на вихідні в Україні 2023: найкращі міста для вікенду — 1+1
freepik.com

В Украине много прекрасных городов, в которые можно поехать на уик-энд.

Поделиться:

Якщо ви хочете відпочити та провести вихідні в іншому місті, то Україна має багато прекрасних міст, які варто відвідати на вихідних. Враховуючи те, що в Україні триває війна, яку розв'язала росія, варто звернути увагу на відносно безпечні міста, де можна трішки відпочити та перезарядитись.

Львів 1+1Чарівне місто Львів. Фото: Unsplash

Львів. Місто має багато культурних та історичних пам'яток, прекрасну архітектуру та багато цікавих вуличок. Ви можете насолодитися атмосферою Львова, відвідати музеї, галереї, кав'ярні та ресторани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 визначних місць Львова, які варто відвідати кожному

Кам'янець-Подільський. Це старовинне місто в історичному Поділлі на заході України, розташоване над річкою Смотрич. Воно відоме своїм старовинним центром зі старим замком, фортецею та мальовничим краєвидом.

Івано-Франківськ. Місто Івано-Франківськ — економічний і культурний центр Прикарпаття. Один із трьох головних центрів історико-географічного регіону Галичина. Ви можете насолодитися вуличною архітектурою, відвідати численні музеї. Івано-Франківськ має свою площу Ринок та Ратушу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 місць, які треба побачити в Івано-Франківську

Ужгород. Місто розташоване на заході України, відоме своєю багатою культурною спадщиною та архітектурою. Ви можете відвідати Ужгородський замок, Костел святого Юрія та прогулятися вулицями центру міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 захопливих місць, які треба побачити в Ужгороді

Одеса. Це морське курортне місто з багатою культурною спадщиною. Одеса пропонує прекрасні пляжі, живу атмосферу, архітектурні пам'ятки, які варто відвідати, такі як Одеський оперний театр та Дерибасівська вулиця.

Нині в Одесі варто бути обережними та пам'ятати, що переважна більшість пляжів закрита через велику кількість мін. Втім, Одесою можна погуляти, смачно поїсти та хоча б подихати морським повітрям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ5 місць Одеси, які запам'ятаються вам на все життя

Одеса 1+1Можна прогулятись вуличками Одеси та добре відпочити, але варто й пам'ятати про свою безпеку. Фото - Unsplash

Дивіться випуск Мій путівник. Спогади про Одесу:

Новости по теме