Літачки. Рятувальний Загін. Вибуховий характер Людмили Барбір

Літачки. Рятувальний Загін. Вибуховий характер Людмили Барбір

Героїня нової анімаційної комедії від студії Disney ДИНАМІТКА говоритиме голосом ведучої "Сніданку з "1+1" ЛЮДМИЛИ БАРБІР

Поделиться:

21 серпня на екрани українських кінотеатрів вийде продовження культового мультфільму - "Літачки. Рятувальний Загін". Одну з головних героїнь у цій позитивній анімації для всієї родини озвучила ведуча "Сніданку з "1+1" Людмила Барбір

"Моїм голосом говорить дуже яскравий персонаж  – Динамітка. Це матуся-керівник, яка  очолює загін борців із вогнем на землі. Професіонал, фанатка своєї справи - вона любить  кожного підопічного! Але, щоб когось приструнити, може й підвищити голос,  і не кулаком, а шиною по асфальту стукнути", - охарактеризувала свою героїню Людмила Барбір.

Ведуча зізналася, що часом у запальній Динамітці бачить себе: "Я теж обожнюю свою роботу! Й залежно від ситуації перетворююся на матусю-керівника. Правда-правда, буває й таке".

Динамітка – далеко не перший персонаж, над дублюванням якого працювала Людмила. Голос ведучої "Сніданку з "1+1" звучав і в стрічках "Джанго Вільний", "Аватар", "Росомаха", "Пила-5" і в багатьох інших. Однак вона не приховує: над картинами для дітей працювати приємніше: "Тут більше свободи: можна "помультяшничати", подуркувати, додати гостроти до характеру".

Із Людмилою над образом Динамітки працює режисер дубляжу Іван Марченко. Професіонал, у арсеналі якого понад 100 фільмів, запевняє: Барбір – одна з його улюблених акторок.

"Ми уже 5 років працюємо разом. Вона класна і, головне,-  характерна акторка. У неї дуже багато комічних барв, але серйозні ролі їй теж чудово вдаються!" - розповів Іван і додав: творчий процес із Людмилою неможливий без веселощів, жартів і курйозів.

"У нас є кнопка, на яку я натискаю, щоб розмовляти з актором під час запису. Бувало таке, що я нереально довго, детально, емоційно, аж до крапель на лобі, пояснював задачу, а виявлялося, що за склом Людмила мене не чула", -  з усмішкою згадав Марченко.

Цікаво, що навіть поза студією звукозапису Барбір не полишає своїх героїв.

"Я дуже часто зі своїм синочком Тарасиком розмовляю голосом мультяшних персонажів (сміється). Особливо, коли читаю казки чи коли сама їх вигадую. Без перебільшення, образи з анімаційних фільмів втілюю в життя щодня", - каже Людмила.

Не пропустіть прем'єру мультфільму "Літачки" уже зовсім скоро з 21 серпня в кінотеатрах нашої країни.

Про фільм: Нова анімаційна пригода про життя літачків, яких так полюбили українські глядачі. Під час повітряних перегонів літачок Пилюк отримує травму і змушений осісти на землі. Незважаючи на це, відчайдух не складає крил, і вступає до загону протипожежної авіації, де знайде вірних друзів і дізнається, що таке бути справжнім героєм.

Відео:  

Перший трейлер https://www.youtube.com/watch?v=MLFcKl2BrbM

Другий трейлер https://www.youtube.com/watch?v=ZzPFkhlAYBE

Хвилька, врубай музон (фрагмент) https://www.youtube.com/watch?v=5tv26wxR63c

Безпечно чудовий літак (фрагмент) https://www.youtube.com/watch?v=p2pSi1qbbtQ

 

ЛІТАЧКИ: РЯТУВАЛЬНИЙ ЗАГІН

Planes: Fire & Rescue

3D

Старт в Україні: 21.08.2014

Жанр: анімаційна комедія

Режисер: Джефрі М. Говард