Match for peace: 15 липня у Бельгії відбудеться благодійний матч «Антверпен» — «Динамо» Київ

Match for peace: 15 липня у Бельгії відбудеться благодійний матч «Антверпен» — «Динамо» Київ

Всі матчі за мир, які проводить ФК «Динамо» Київ у партнерстві з 1+1 media, поєднані благодійною та смисловою складовою.

Поделиться:

15 липня ФК «Динамо» Київ проведе черговий благодійний матч під лозунгом Match for peace #StopWarInUkraine. Так, цієї п'ятниці біло-сині зіграють з бельгійським ФК «Антверпен» на стадіоні Bosuilstadion (Антверпен). Початок гри — о 20:50 за київським часом (19:50 СЕТ).

Традиційно подію транслюватимуть українські мовники 2+2, Динамо Київ TV, М1, платформи онлайн-телебачення 1+1 Video, Київстар ТБ, Vodafone TV та YouTube-канали FootballHub, «Профутбол Digital», «Динамо», ТСН та УНІАН. Коментуватимуть матч Володимир Звєров та Олександр Золотогорський. 

Всі матчі за мир, які проводить ФК «Динамо» Київ у партнерстві з 1+1 media, поєднані благодійною та смисловою складовою. Так, телеглядачів і відвідувачів стадіону чекають відеоролики про Україну та українців, важливі месседжі від вболівальників, і, звісно, виступи українських артистів. DOROFEEVA виконає акапельно гімн України перед початком заходу.

Дорофєєва

По завершенню матчу на стадіоні заспівають KAZKA та учасниця «Голосу країни» Інесса Грицаєнко.

Казка

Артистки виступлять з гімном пацифізму — піснею «Imagine» Джона Леннона. 

Інесса Грицаєнко

У межах телевізійної трансляції кожен глядач може долучитися до благодійного збору на допомогу у вирішенні важливих гуманітарних проблем України — всі кошти перераховуються напряму на рахунки Міністерства соціальної політики України у НБУ. Збір коштів відбувається на спеціальному сайті події.

Ініціатори проєкту Match for peace #StopWarInUkraine — футбольний клуб «Динамо» Київ та один з найбільших медіахолдингів у Східній Європі 1+1 media. Проєкт реалізується за сприяння Міністерства закордонних справ України, Міністерства молоді та спорту, Міністерства культури та інформаційної політики України та Міністерства соціальної політики України. Технічні партнери проєкту — компанії Alight та Profi. Співорганізатором благодійного туру є Максим Радуцький

Організацією виступів та художньою концепцією заходів займається команда 1+1 media, режисерами заходу стали TRI Directions — Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко, які відомі своїми постановками для всесвітньо відомих артистів. 

Усі фінансові витрати в межах проєкту покриває футбольний клуб «Динамо» Київ. 

Новости по теме