Міша Романова, Еріка Герцег і Анастасія Кожевникова - нова "ВІА Гра"!

Міша Романова, Еріка Герцег і Анастасія Кожевникова - нова "ВІА Гра"!

На фінальному гала-концерті виступило безліч зірок

Поделиться:

25 жовтня відбувся фінал шоу "Хочу в ВІА Гру". Новий гурт тепер сформують Міша Романова, Еріка Герцег і Анастасія Кожевникова. Їхньою зірковою наставницею була Надія Мейхер-Грановська.

На фінальному гала-концерті виступили Валерій Меладзе, гурт "Вінтаж", Анна Седокова, Валерія, Аліна Джанабаєва, Поліна Гагаріна, а також прозвучали нові пісні Костянтина Меладзе у виконанні учасниць.

За словами продюсера шоу, учасниці пройшли усі перепони і випробування.

"Одна трійка – безстрашна, весела, життєрадісна. Це люди, які ніколи не втрачають оптимізм. Цим вони і покорили мене, тому зараз у фіналі. Інша трійка – граційна, жіночна, чутлива. Теж пройшли багато випробувань. Тепер вирішується ваша доля не однією людиною, а публікою", - зазначив Меладзе.

Честь оголосити переможниць шоу випала члену журі Ігорю Вернику, якому вручили конверт з іменами щасливиць.

"4 країни: Україна, Росія, Білорусь і Казахстан обрали Костянтину Меладзе трійку, яку він має зробити супер-зірками світового масштабу. Це Еріка Герцег, Міша Романова і Анастасія Кожевникова!", - оголосив він. Саме вони стали новим гуртом "ВІА Гра".

"Я щиро ставився до обох трійок з однаковою симпатією, тому у мене двояке відчуття – і радості, і суму. Адже половина людей, які мені подобались, в групу не пройшли", - сказав Меладзе.

"Я неймовірно щаслива, що моя трійка перемогла. Вони варті цього без будь-яких сумнівів. Ви не нова "ВІА Гра", а продовження нас. Жіночні, сексуальні, більш голосисті. Ви достойні пісень, які Костянтин Меладзе писав для нас, і які ще буде писати для вас", - наголосила Надія Мейхер.

"Ми найщасливіші люди у світі! Це був єдиний великий шанс у нашому житті і все вдалося", - додала Еріка.