Зірка серіалу "Діла" Хатідже Шенділь не приховує від нареченого поцілунки з іншими чоловіками

Зірка серіалу "Діла" Хатідже Шенділь не приховує від нареченого поцілунки з іншими чоловіками

Головна героїня серіалу "Моя кохана Діла" Хатідже Шенділь виходить заміж за виконавця ролі сексуального Дона Педро з "Величного століття" 29 травня.

Поделиться:

Головна героїня серіалу "Моя кохана Діла" Хатідже Шенділь виходить заміж за виконавця ролі сексуального Дона Педро з "Величного століття" 29 травня. Довгоочікувані заручини акторів Бурака Сагьяшара і Хатідже Шенділь відбулися у минулому році. Закохані на той час були разом вже більше трьох років.


- Як вас звела доля?
- Це сталося на зйомках одного серіалу. Ми сподобалися одне одному, хоча стосунки наші розвивалися повільно. Він, як і я, дуже закритий і сором'язливий (посміхається). Але напрочуд щирий. Коли вперше стикаєшся з ним, він охоплює своєю енергією та огортає нею повністю. А коли він каже щось, більше ні на чому іншому не можеш сконцентруватися. Він розмовляє чотирма мовами, як рідними. Він вихованець французької школи, ідеаліст, але, незважаючи на всю свою "західність", Бурак – справжній турецький чоловік. І в нього гострий розум – гуморист він ще той!


- Кажуть, зрозуміти, пасують молоді люди одне одному чи ні, можна, тільки якщо вони сміються над одним і тим самим. Ви згодні з цим?
- О, так! Нам дуже весело разом - особливо під час відпусткок: вони завжди проходять незвично і з пригодами. Ми обов'язково щось забуваємо або губимо!


- У кіно ви ревнуєте одне одного? Наприклад, під час сцен із поцілунком?
- Акторство – складна професія. Ти повинен цілуватися, якщо це потрібно для ролі. Але ми з Бураком не сваримося через це. Дивимося на це, як на робочу необхідність. Я розповідаю йому про такі сцени заздалегідь, щоб він міг звикнути. Але ми не обговорюємо це вдома на дозвіллі.


- Яким у мріях ви бачите своє майбутнє?
- Я не така вже й мрійниця. Дуже хочу благополучно вийти заміж і стати мамою. Також мені важливо, щоб були спокій, щастя й здоров'я.

Дивіться серіал "Моя кохана Діла" з понеділка по п'ятницю о 17:10 на "1+1".