Нове життя відомих людей — прем’єра ЖВЛ на ТЕТ

Нове життя відомих людей — Прем’єра ЖВЛ на ТЕТ

У серпні на ТЕТ відбудеться прем’єра відомого шоу «Життя відомих людей», що раніше виходило на телеканалі 1+1.

Поделиться:

8 серпня о 10:00 на ТЕТ відбудеться неочікувана прем’єра: інфотейнмент шоу про життя відомих особистостей «Життя відомих людей» доповнить ефір телеканалу.

«24 лютого життя українців змінилося назавжди: кожен з нас переживає складні часи, але наші цінності, почуття та смисли стали тільки глибшими. Ми хочемо показати нашим глядачам «нове» життя відомих людей, яких теж торкнулася війна, у нових реаліях — познайомити ближче з новими героями України та розповісти про їхні подвиги. Українці відчули себе єдиним цілим, адже народ бореться за свою незалежність і право на самовизначеність. Пріоритети та цінності наших людей змінились — і ЖВЛ на ТЕТ розкриє, як саме», — поділилася генеральна продюсерка телеканалу ТЕТ Оксана Петришин.

Цього сезону шоу ЖВЛ на ТЕТ покаже глядачам, як змінилося життя відомих людей в умовах війни, поділиться ексклюзивними подробицями та сюжетами з героями. Гостями інфотейнмент шоу стануть не тільки всесвітньо відомі особистості, а й народні герої — українці, які проявили себе під час війни та стали популярними завдяки своїй самовідданості та патріотизму. А ще зовсім скоро глядачі дізнаються, хто стане новим харизматичним ведучим шоу.   

«Життя відомих людей» — це історії, які навряд залишать когось байдужим: про життя відомих особистостей, зміни в особистому житті та одкровення війни. Герої програм розкажуть, що їм допомагало триматися, не падати духом, та знаходити позитив для натхнення.

Глядачі познайомляться з народними героями, дізнаються їхні подвиги. Шоу — про справжнє, про реальність, про «нове» життя кожного з нас.

Дізнавайтеся найпотаємніше в житті відомих людей з інфотейнмент шоу «Життя відомих людей» — з 8 серпня у будні о 10:00 на телеканалі ТЕТ.