Одеський концерт пам'яті Квітки Цісик відвідали герої-захисники

Одеський концерт пам'яті Квітки Цісик відвідали герої-захисники

4 квітня в Одеському національному академічному театрі опери та балету відбувся благодійний концерт пам'яті  Квітки Цісик, американської співачки з українським серцем та корінням. 

Поделиться:

4 квітня в Одеському національному академічному театрі опери та балету відбувся благодійний концерт пам'яті Квітки Цісик, американської співачки з українським серцем та корінням.

Ведучою вечора стала ведуча "ТСН" Соломія Вітвіцька. Пісні Цісик пролунали у виконанні Джамали, Віталія Козловського, Іларії, Павла Табакова Оксани Мухи, DukeTime та інших відомих виконавців. Продюсером проекту "Незабутня квітка" виступив Алекс Гутмахер. Спільними зусиллями на онкологічний диспансер було зібрано 50 000 гривень. За ці гроші придбають пересувний мамограф.

На Соломію Вітвіцьку у залі театру чекала особлива зустріч:
"Пам'ятаєте, Сергія ми зустріли на позаминулих вихідних в Трускавці під час концерту "Єдина країна"? І з'ясувалося: він з Одещини і збирається після лікування додому. Всі пазли склалися. І Сергій прийшов з побратимами з одеського шпиталю на концерт "Незабутня Квітка". Ви собі не уявляєте, як увесь театр піднявся і оплесками вітав наших захисників, щойно я сказала: серед глядачів є бійці з фронту. Щира вдячність цим мужнім чоловікам, котрі бережуть наш спокій!", - розповіла ведуча на своїй сторінці у Facebook.

Також ведуча "1+1" встигла відвідати Одеський міський притулок.
"Колишній вихованець цього будинку Станіслав дуже активний у ФБ і залюбки кличе відомих людей в гості до діток. Напередодні потішили жартами малечу "кварталівці". Дітки від 3 до 18 років тут живуть короткі терміни - до 90 днів, поки соцслужби не вирішать, чи повернуться вихованці в родину чи надалі житимуть в певному дитбудинку. Ми привезли трохи Великоднього настрою та оберегів від Angel Home. Хай ангелики бережуть наше майбутнє!"

Повернувшись до Києва, Соломія та продюсер Алекс Гутмахер зустрілися з онкохворими жінками та особисто запросили їх на концерт "Україна починається з тебе", якій відбудеться вже сьогодні у Київському академічному театрі ляльок о 19:00. Більше про нього ви дізнаєтеся вже незабаром.

Фото: Олександра Плеханова