Ольга Фреймут: "Я в стосунках, які зараз на дуже ніжній стадії"

Ольга Фреймут: "Я в стосунках, які зараз на дуже ніжній стадії"

Уже у середу, 3 вересня, о 22:30 на "1+1" стартує реаліті-шоу про ресторани "Інспектор Фреймут"

Поделиться:

Уже у середу, 3 вересня, о 22:30 на "1+1" стартує реаліті-шоу про ресторани "Інспектор Фреймут". У своєму авторському проекті ведуча Ольга Фреймут обстоюватиме права відвідувачів закладів харчування. Перевіряти, чи на совість обслуговують гостей, зірці допомагатиме давно перевірена команда і новачки - сучасні гаджети. Про помічників на роботі і людей, які підтримують і надихають в особистому житті Ольга розповіла в інтерв'ю kp.ua.

- Олю, чим дивуватимете у "Інспекторі Фреймут"?

- Мені важливо іти в ногу з часом з моїм глядачем. У "Інспектора Фреймут" будуть нові технологічні гаджети, про які наша команда раніше навіть і не мріяла. Чого тільки коштує "розумна" щуроловка зі Швейцарії! Ви думаєте, українська щур в звичайну мишоловку полізе? Де там! На відміну від європейських родичів, наша вміє акуратно витягнути собі їжу і не постраждати. Але тільки не з нашою "секретною зброєю"!

Також у нас з'явилася міні-лабораторія (шеф-редактор тримає її у себе вдома, перевіряючи час від часу, наскільки чисто у нього в квартирі). Це спеціальні пробники, за допомогою яких можна вимірювати рівень бактерій на різних поверхнях. Так що тепер ми покажемо глядачам рівень чистоти, де "смертельно небезпечно", де "небезпечно", а де "допустима норма".

Також у нас є своя "агентурна мережа". При цьому ніхто не знає, в якому місті чи селі (в новому сезоні ми і в провінцію поїдемо!) працюють наші агенти: посудомийки, менеджери ресторанів, офіціанти і навіть кухарі. Ми будемо стежити за закладами "зсередини", знімаючи все на мобільні телефони.

- Чи зміниться ваш образ у проекті? Хто працює над вашим стилем?

- Я люблю мінятися і не люблю, коли зі мною довго працює одна і та ж команда стилістів. Зараз я сама собі купую одяг, але є помічники - дівчата-дизайнери бренду LUVI. Вони архітектори тіла, бачать пропорцію і розуміють, як буде дивитися в кадрі та чи інша річ. Стилісти знають мої побажання: підкреслити талію, зробити акцент більше на лівій стороні обличчя ... А ще купу грошей я витрачаю на туфлі! Тут я трохи фетишист (сміється).

- На екранах ви частенько скандалите, а вдома трапляється?

- Коли Злата провиниться, я їй так суворо кажу: "Я тебе зараз буду бити!" А вона починає сміятися - не вірить! Можу крикнути, а потім мені відразу стає соромно, прошу у всіх пробачення. У мене є кілька таких міцних словечок, дуже лаконічних, коли накипить - я видаю їх в простір, але так, щоб ніхто не чув. Вони односкладові переважно, ці слова. І мені стає легше - з ними я виплескую негативну енергію.

- Олю, хто у вас вдома бере на себе побутову метушню на кшталт готування-прання-прибирання?

- У моїй київській квартирі (на Подолі) "господарства" дуже мало. В основному прибираю я, але також допомагає мама. Я коли нервуюся, прибираю все сама (особливо люблю мити вікна) - це заспокоює.

- Для багатьох чоловіків ви стали секс-символом. І тепер вони турбуються, що за таємничий бойфренд з'явився у вашому житті? Кажуть, нещодавно він подарував вам квартиру у Львові?

- Це все нахабна брехня - дві свої квартири я купувала за власні гроші. Житло у Львові я отримала за рекламним контрактом, і ця квартира не таких уже захмарних грошей коштує. Жінкам особливо важко визнавати, що хтось сам собі заробляє гроші без сексу. У мене є секс, але мені за це не платять!

А що стосується мого "таємничого бойфренда" ... Скажу відверто: я в стосунках, які зараз на дуже ніжній стадії.

Не пропустіть прем'єру "Інспектора Фреймут" з вересня о 22:30 на "1+1".