Соломія Вітвіцька, Валентина Хамайко та Людмила Барбір розповіли, куди поїдуть відпочивати влітку

Соломія Вітвіцька, Валентина Хамайко та Людмила Барбір розповіли, куди поїдуть відпочивати влітку

Зіркові ведучі 1+1 зізналися, де планують провести літню відпуску.

Поделиться:

Соломія Вітвіцька, Валентина Хамайко та Людмила Барбір розповіли, як планують провести літо 2016. Ведучі 1+1 переконані, що найкраща відпустка та, що заздалегідь спланована.

Соломія ВітвіцькаСОЛОМІЯ ВІТВІЦЬКА

Ведуча ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька з чоловіком Владиславом планують провести літню відпустку в Хорватії.

Соломія Вітвіцька розповіла, що минулого року мандрівник Ігор Захаренко відкрив для неї Албанію, цього року знов на його запрошення вибір зупинили на Адріатиці. Хорватія також переживала військовий конфлікт під час розвалу Югославії, тому ветерани тих подій дуже підтримують українських героїв АТО.

За словами ведучої, для її родини цей рік видався емоційно складним. Соломія мріє відключити телефон, вийти з Facebook і провести з чоловіком побільше часу вдвох.

Ми дуже любимо гуляти узбережжям моря, дихати бризом. У такі хвилини можна говорити про все на світі, тримаючись за руки – розповідає ведуча.

Соломія та Владислав не люблять довго ніжитися на пляжі, молода сім’я віддає перевагу цікавим поїздкам і екскурсіям.

Нам притаманна непосидючість. Тож чекайте багато фотографій – каже ведуча ТСН.

Соломія та її чоловік також планують поїхати з проектом Переможці в Яремче. Можливо, парі вдасться вирватися з Героями на цілющу карпатську реабілітацію.

Валентина ХамайкоВАЛЕНТИНА ХАМАЙКО

Ведуча Сніданок. Вихідний на 1+1 спланувала не лише своє літо, а й канікули для трьох діточок.

За словами Валентини, її діти готові їхати будь-куди, куди їдуть батьки. Для них будь-яка дорога – це вже пригода, а тим більше автомобільна мандрівка.

Старша донька Валентини, Соломія, вперше поїде в літній табір у Болгарію зі своїм класом. Михайло і Мирося літні дні проводять у літньому будиночку за містом або у садочку.

Вони часто ходять із татом через ліс, подивитися на дамбу, як тече вода, вчаться кататися на велосипеді та бавляться з друзями. Те, що ми живемо за містом, дає їм змогу займатися багатьма справами, – каже телеведуча.

Людмила БарбірЛЮДМИЛА БАРБІР

Ведуча Сніданок з 1+1 Людмила Барбір разом зі своїм чоловіком та сином планують поїхати в Карпати.

Сім’я Людмили Барабір вважає особливим екстримом покупатися в бурхливому Черемоші. 

Все частіше ми відпочиваємо в Карпатах, тому що там неймовірна природа. Ми вибираємо активний відпочинок, тим паче, син уже підріс і самостійно може долати чималі відстані – каже телеведуча.

Ведуча 1+1 дуже хоче цього літа здійснити мрію свого сина – показати йому море та дельфінів!

Новости по теме