Стало відомо, в якій частині фіналу Євробачення 2022 виступить гурт Kalush Orchestra

В якій частині фіналу Євробачення 2022 виступить Kalush Orchestra
Getty Images

В якій частині фіналу Євробачення 2022 у Турині виступить гурт Kalush Orchestra з піснею Stefania.

Поделиться:

Вчора, 10 травня, відбувся перший півфінал наймасштабнішого пісенного конкурсу "Євробачення 2022"! Особливо Україна чекала на виступ наших цьогорічних представників Kalush Orchestra з піснею "Stefania", адже букмекери пророкують гурту перемогу у конкурсі з відривом у понад 40%. Українські представники пройшли у фінал шоу, який відбудеться вже в цю суботу, 14 травня!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якщо виграємо у фіналі Євробачення 2022, то...", — Kalush Orchestra сказав, що зробить, якщо переможе

Після завершення першого півфіналу Євробачення 2022, в ході якого визначилася перша 10-ка фіналістів пісенного конкурсу, відбулося жеребкування. На ньому ивзначився порядок участі у фіналі тих учасників, які вже точно до нього потрапляють. Отже, стало відомо, що Kalush Orchestra виступить у 1-й частині фіналу Євробачення. Порядковий номер виступу представників України поки не відомий.

Крім України у першій частині фіналу виступлять представники Швейцарії, Вірменії, Португалії, Норвегії, Нідерландів. Вже відомо, що у 2-й половині фіналу виступлять представники Ісландії, Литви, Греції та Молдови. Решта учасників визначиться у результаті другого півфіналу, який відбудеться 12 травня о 22:00 (Україна тоді не братиме участь), а фінал — 14 травня о 22:00

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де дивитися Євробачення 2022 онлайн: трансляція буде доступна у застосунку Дія

Дивіться виступ Kalush Orchestra у першому півфіналі Євробачення 2022:

Новости по теме