Тренери "Голосу країни" розповіли, як вони вперше вийшли на сцену

Тренери "Голосу країни" розповіли, як вони вперше вийшли на сцену

Тренери "Голосу країни. Перезавантаження" згадали, як вони колись робили перші сходинки на велику сцену

Поделиться:

Тренери "Голосу країни. Перезавантаження", відомі і успішні зірки, згадали, як вони теж колись робили перші сходинки на велику сцену.

Ані Лорак і Сергій Лазарєв з дитинства брали участь у різноманітних вокальних конкурсах. Вони досі пам'ятають з якими переживаннями і надією виходили на сцену, стояли перед успішними членами журі.

"Я колись також стояла на сцені, мене так само слухали, так само давали оцінку. Це була програма "Ранкова зірка", куди я приїхала 15-річною дівчинкою",- розповіла Ані Лорак.

"8 років. Це був великий зал, позаду мене стояв хор, оркестр. Я співав пісню, яка називається "Морський капітан". Маленький, з переляку вступив не в тій тональності",– згадав свій перший виступ Сергій Лазарєв.

Поділився спогадами і Святослав Вакарчук: "Перший концерт "Океану Ельзи" був на Старий Новий рік. Перед Львівським оперним театром. Мені було дуже холодно, я напився коньяку і вперше зі сцени прозвучало "зустрічайте гурт "Океан Ельзи"!".

"Було жарке літо 81-го. Дніпропетровський конкурс. Ми приїхали з мамою і нам було дуже дивно на все це дивитися. Мама ніби оберігала мене. Можу сказати, що перше визнання я отримала тут", – поділилася своїми спогадами ТамараГвердцителі.

Минули роки. Тепер вони самі сидять в солідних кріслах журі, перед ними "червоні кнопки", за допомогою яких вони вирішують долі конкурсантів і відкривають їм шлях на велику сцену.

Кому із тренерів вдасться віднайти справжній талант і показати Україні новий голос країни? Дивіться в нових програмах "Голосу країни. Перезавантаження" щонеділі о 21:0 0 на 1+1.