Спогади наших ведучих про Кузьму: "Він був рідним для багатьох"

Спогади наших ведучих про Кузьму: "Він був  рідним для багатьох"

Новина про смерть фронтмена гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка приголомшила багатьох.

Поделиться:

Новина про смерть фронтмена гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка приголомшила багатьох.

В своїх соцмережах українські зірки вже висловили співчуття рідним та близьким Кузьми. Для декого Кузьма був дуже близьким другом, хтось мав за честь працювати разом з ним.

"Світла пам'ять талановитому музиканту, іконі українського року. Співчуття близьким, рідним і шанувальникам", - написала Тіна Кароль.


"Сьогодні трагічно пішов з життя Кузьма "Скрябін" ... Просто неможливо в це повірити ... Господи, упокой його душу!" - написав Святослав Вакарчук.


"Дружина ридає. Кузьми більше немає. Він був напрочуд рідним для багатьох. Навіть для тих, хто не був з ним знайомий особисто", - поділився Анатолій Анатоліч.


"Веселий та самоіронічний... В той же час прямий та чесний. І звернення до політиків у Скрябіна були дуже болючими. Він був неймовірною людиною і талановитим артистом. Його любили українці. А нинішній ранок розпочався новиною про його загибель у ДТП... Страшно, що йдуть кращі. І що не лише на війні гинуть люди. Запам'ятаю його усміхненим та відкритим. Нам залишаються багато його пісень. Співчуваю рідним!" - написала Соломія Вітвіцька.


"Серце розривається від болю. Світла, добра, дуже весела людина. Він назавжди залишиться для мене другом і партнером", - поділилася Наталія Могилевська.

"Здоров, малий...!" Завжди якось смішно і по-добряцьки було чути від нього... Бачив, як до Андрія підходили незнайомі люди - нікому не відмовляв, вислуховував уважно, серйозно, потім смішив різними історіями.... Без понтів і пихатості", - згадує Руслан Сенічкін.

"Це жахлива втрата... Я не хотіла писати банальних слів, тому що горе - річ інтимна. Але я подумала, що маю сказати, яким знаю та люблю Андрія.

Він ніби сказав нам всім: "Чуваки, ви тут без мене розберетеся! І не треба шмигати носами, і розводити патетику.." Точно пожартував ще б якось, як вміє тільки Кузьма. 

Андрій з тих артистів, хто за всі роки ніколи не збивався на зіркову хворобу або бодай натяк на втрату здорової самоіронії та самокритики. Він завжди знає, що несе світу і не робить з цього "велике діло", він просто гарно робить свою справу і доносить до нас зі сцени ті слова, які він хотів аби ми чули. Я захоплююся його позицією та відчуттям світу. Він сам завжди каже, що панк по натурі. Таких вільних від шаблонів людей нам дуже бракує. 

Кілька років тому ми знімали інтерв'ю в Барселоні. Андрій мене так смішив, що я питання не могла ставити. А потім ми сиділи в квартирі всією знімальною групою, пили і сміялися. Ми багато разів домовлялися зустрілися поза знімальним майданчиком, але все не виходило. У мене стискається серце від розуміння, що потрібно писати в минулому часі, але поки не можу. 

Андрію, чесно, ми будемо пробувати не шморгати носами, але всім нам буде дуже сумно без тебе. Ми любимо тебе!", - пише Катя Осадча.

Сьогодні вранці Кузьма розбився у ДТП дорогою з концерту у Кривому Розі на честь 25-річчя гурту "Скрябін". Авто, в якому був співак, сильно зіткнулося з молоковозом.