Ведучі 1+1 вийдуть на подіум Ukrainian Fashion Week

Ведучі 1+1 вийдуть на подіум Ukrainian Fashion Week

В рамках сенсаційного показу зірки 1+1 представлять нову ефірну колекцію, створену ексклюзивно для них українськими дизайнерами.

Поделиться:

Ведучі 1+1 візьмуть участь у 33-й Ukrainian Fashion Week. В рамках сенсаційного показу вони представлять нову ефірну колекцію, створену ексклюзивно для них українськими дизайнерами.

Про це повідомили організатори Ukrainian Fashion Week під час анонсної прес-конференції.

Зірковий показ заплановано на 12 жовтня у Мистецькому Арсеналі. Це спецпроект групи 1+1 media, в якому ведучі представлять свої нові образи. Режисер показу - стиліст 1+1 Юрій Жуйков, а куратор - Ілона Намазова.

Засновник та голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська детально розповіла про програму Ukrainian Fashion Week, акцентуючи увагу на позаподіумних проектах: кількість яких помітно збільшилася, а формати розширилися. Однією з головних тем виступу Ірини Данилевської стали успіхи українських дизайнерів на міжнародному рівні та анонсування участі українських дизайнерів у проекті "Дні України у Великій Британії" (організатор – Firtash Foundation), що відбудеться наприкінці жовтня у Лондоні.

Засновник Ukrainian Fashion Week Олександр Соколовський розповів про іноземних дизайнерів, які цього разу візьмуть участь у Ukrainian Fashion Week. Їх з кожним роком стає все більше і більше.

Генеральний продюсер Ukrainian Fashion Week Володимир Нечипорук традиційно представив партнерів, завдяки підтримці яких, Ukrainian Fashion Week вважають одиним з найстабільніших проектів національного масштабу.