Вперше за 10 років: “1+1 Україна” покаже матч-відповідь Ліги конференцій

1+1 Україна покаже матч-відповідь Ліги конференцій

На телеканалі “1+1 Україна” відбудеться трансляція матчу-відповіді Ліги конференцій.

Поделиться:

У четвер, 31 серпня, о 20:40 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться трансляція  матчу-відповіді футбольного клубу  «Дніпро-1» проти словацького «Спартак Трнава». Команди гратимуть в рамках плей-оф кваліфікації Ліги конференцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Українці, які були вбиті за рідну мову»: група 1+1 media та WAW презентували нове відео в межах «Плюсуй українську»

Номінально домашній поєдинок через повномасштабне вторгнення рф в Україну дніпряни зіграють у словацькому місті Кошице. Переможець пари напряму вийде до групового етапу Ліги конференцій.

Нагадаємо, що перший матч між командами, що відбувся 23 серпня, завершився нічийним рахунком 1:1. Гол у складі української команди забив Олександр Піхальонок.

На території України поєдинок-відповідь плей-оф кваліфікації Ліги конференцій між «Дніпром-1» і трнавським «Спартаком» у прямому ефірі можна буде подивитись на “1+1 Україна” о 20:40. Ця трансляція стане першою за 10 років на телеканалі “1+1 Україна”. Востаннє телеканал показував футбольний матч у 2013 році, тоді донецький «Шахтар» грав проти іспанського клубу «Реал Сосьєдад».

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Група 1+1 media спільно з Фондом «Повернись живим» запускають другий етап проєкту «Ліга Аеророзвідки»

1+1 Україна в Instagram.

1+1 Україна в Facebook.

Новости по теме