Як змінилися життя героїв "Одруження наосліп" після участі у проекті (ВІДЕО)

Як змінилися життя героїв "Одруження наосліп" після участі у проекті (ВІДЕО)

Одружуватис носліп – ризикована справа, однак відчайдухи Аліна і Руслан наважилися

Поделиться:

Одружуватис носліп – ризикована справа, однак відчайдухи Аліна і Руслан наважилися. За правилами проекту, вони зіграли весілля, прожили сім днів під спільним дахом, побували в квартирах і познайомилися з друзями й рідними одне одного. Та збудувати сім'ю так і не змогли.

Попри це, за місяць були неймовірно раді зустрічі, яку їм влаштувала ведуча соціального експерименту Леся Матвеєва. І охоче розповіли про те, як проект змінив їхні життя. Так, з'ясувалося, що Аліна зараз будує стосунки з іншим чоловіком. А прихильник вільних стосунків Руслан переосмислює власне уявлення про взаємини з жінками.

"Коли я прийшов на проект, у мене вже була жінка. Ці стосунки лишилися. Вони дещо змінилися, зміцніли. Але в якийсь момент були на межі розпаду. Я думаю, якби сказав "так" на проекті, то вони би зруйнувалися. А ще я переглянув ставлення до вільних стосунків. Я вже не настільки категоричний з цього приводу", - сказав герой програми.

До речі, після виходу випуску за участю Руслана й Аліни в ефір Леся Матвеєва поділилася в Інстаграмі знімками з цими учасниками.

"Аліна - сильна і красива! Не кожному чоловікові вистачить сміливості і сили її підкорити", - охарактеризувала Аліну Леся. І, звісно ж, не лишила поза увагою Руслана.

"Герой нашого другого сюжету - цікава особистість з незвичайним поглядом на життя. Зараз він поїхав подорожувати Африкою", - прокоментувала світлину Матвеєва.

Як ці герої "Одруження наосліп" пізнавали один одного на проекті, дивіться у відео онлайн: