Як навчитися йти на компроміс з чоловіком

Сьогодні, о 22:00 відбулася прем’єра четвертого сезону реаліті Одруження наосліп.

Поделиться:

У першому випуску нового сезону реаліті Одруження наосліп взяли участь  28-річна Карина з Харкова та 40-річний IT-спеціаліст Андрій.  Карина живе разом із мамою та сестрою. Її батьки розлучилися, коли дівчина була ще дитиною. Карина мріє зустріти мужнього та небагатослівного чоловіка, який буде боротися за неї. Андрій хоче знайти рівноправну партнерку, з якою буде легко у спілкуванні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому я досі незаміжня?

Зустрівшись вперше на власному весіллі, молодята одразу ж сподобались один одному. Спершу Андрій та Карина відправились на романтичне побачення, аби познайомитись ближче. Дізнавшись, що у Андрія троє дітей, дівчина категорично відповіла, що хоче, щоб у її чоловіка не було дітей від попереднього кохання. Крім того, Карина додала, що не хоче жити без реєстрації шлюбу, і вважає це неповагою до жінки. 

Карина не розуміє, що ідеального чоловіка не існує. Якщо вона хоче мати поруч дорослого чоловіка, варто навчитися йти на компроміс, - зауважує Єгор Тополов. 

Протягом тижня Андрій проявляв неабияке терпіння та стриманість до своєї дружини. Він забезпечував сім’ю, дарував Карині квіти та готував сніданок. А от Карина інколи поводила себе, як дитина. 

Карина неначе створена із протиріч. Інколи вона сама не знає, що із нею відбувається. Саме тому вона сама, - коментує стосунки пари Олена Любченко. 

Одного дня терпіння Андрія все ж таки обірвалося, і чоловік зробив Карині зауваження. Це змусило обох задуматись, чи зможуть вони продовжити свої стосунки. Познайомившись із мамою Карини, Андрій зрозумів, який великий вплив вона має на свою доньку. У кінці програми Карина та Андрій провели останню бесіду, аби остаточно вирішити, чи підходять вони один одному. Чоловік зізнався, що вона справді йому сподобалась, і він боровся за ці стосунки до останнього. Однак Карина не змогла цього оцінити, і пара вирішила розійтись. 

Поруч із нею була мудра та врівноважена людина. Андрія не налякали дивні принципи Карини, і він не поспішав із висновками. Мати Карини повністю нею керує. Колись жінка обпеклася на стосунках із чоловіками і зараз захищає свою доньку. Вона робить це таким чином, що відштовхує всіх чоловіків доньки. Є велика небезпека, що Карина може залишитися такою ж самотньою, як і її мама. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як не стати заручниками батьківських мрій і побудувати власне щастя