Прем'єра на телеканалі "1+1 Україна": дивіться новий документальний фільм Акіма Галімова "Рашизм. Історія хвороби" (відео)

Рашизм. Історія хвороби
Новий документальний фільм Рашизм. Історія хвороби Акіма Галімова - дивитися на 1+1 Україна

Не пропустіть прем’єру нового документального фільму "Рашизм. Історія хвороби"!

Поделиться:

У п'ятницю, 23 червня о 21:40 на телеканалі “1+1 Україна” відбулася премʼєра нового документального фільму від творців “Україна. Повернення своєї історії” про причини російської агресії та жорстокості під назвою “Рашизм.Історія хвороби”. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Рашизм. Історія хвороби”: експертом документального проєкту Акіма Галімова стала лауреатка Пулітцерівської премії Енн Аппельбаум та фахівець із пропаганди Пітер Померанцев

"Рашизм. Історія хвороби" - це фільм, який допоможе глядачам подивитися на росіян через призму історичних фактів та подій, які зрештою виростили у них ненависть до усього світу, відчуття псевдовеличі та позбавило їх можливості аналізувати усе, що відбувається навколо.

акім галімов 1+1

Ідея фільму “Рашизм. Історія хвороби” виникла після того, як стало відомо про звірства росіян в Україні. До роботи над проєктом залучили українських та міжнародних експертів. Серед яких американська історикиня, письменниця, лауреатка Пулітцерівської премії Енн Аппельбаум, британський журналіст та письменник, який вивчає вплив пропаганди Пітер Померанцев, польська письменниця та журналістка Крістіна Курчаб-Редліх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому варто подивитися фільм "Рашизм. Історія хвороби" Акіма Галімова

Дивіться фільм "Рашизм. Історія хвороби" у п'ятницю, 23 червня о 21:40 на телеканалі “1+1 Україна”, а також на сайті 1+1

Новости по теме