Де та коли дивитися прем’єру спецпроєкту Дмитра Комарова «Рік. За кадром»

Рік. Харківщина
Де дивитися проєкт Дмитра Комарова Рік. За кадром - 1+1

Не пропустіть ексклюзивне інтерв’ю з Володимиром Зеленським вже у п'ятницю!

Поделиться:

У п'ятницю, 28 квітня о 21.45 на каналі «1+1 Україна» відбудеться прем'єра спецпроєкту Дмитра Комарова «Рік.За Кадром». У прем’єрному випуску Дмитро Комаров покаже унікальний репортаж про одне з відряджень Президента Володимира Зеленського. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На «1+1 Україна» відбудеться прем’єра спецпроєкту Дмитра Комарова «Рік. За кадром»

Традиційно глядачі бачать офіційну сторону роботи перших осіб держави: зустрічі, публічні виступи, заходи широко висвітлюють у ЗМІ. Та інший бік їхньої роботи зазвичай залишається таємницею.

Дмитру Комарову випала рідкісна можливість побачити зсередини, як відбуваються робочі відрядження Президента під час війни, як працює його команда та як організований графік першої особи держави. В репортажі покажуть один день з життя Президента України та відкриють досі невідомі факти, про які вже зараз можна говорити.

В ексклюзивному інтерв’ю Володимир Зеленський розповість, чи є в України шанс стати найбезпечнішою державою у світі, а також поділиться особистими подробицями – як спілкується з найріднішими та чи переживають за нього близькі.

У проєкті також покажуть повні версії інтерв’ю з Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним, Головою ГУР Кирилом Будановим, Міністром оборони Олексієм Резніковим, Головою Служби безпеки Василем Малюком, а також Президентом Володимиром Зеленським.

Зворотній бік роботи Президента дивіться в прем’єрному випуску «Рік. За кадром» на «1+1 Україна» вже цієї п’ятниці о 21.30.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров покаже один день з життя Президента Зеленського у спецпроєкті «Рік. За кадром» на 1+1 Україна

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію,як це зробити.

Новости по теме