Документальний проєкт Дмитра Комарова “Рік. Харківщина”: частина 2 (відео)

Рік. Херсон
Фільм Дмитра Комарова Рік. Харківщина частина 2 — дивитися відео на сайті 1+1

Друга частина фільму Дмитра Комарова “Рік. Харківщина” про раніше невідомі деталі деокупації Харківської області - дивитися онлайн.

Поделиться:

6 жовтня о 20.30 на “1+1 Україна” — другий випуск п’ятисерійного авторського проєкту Дмитра Комарова «Рік. Харківщина». До річниці деокупації Харківської області та Слобожанському контрнаступу журналіст підготував ексклюзивний матеріал, який ще ніде не показували раніше. Факти, якими ділиться військове командування з Дмитром Комаровим, часто вперше озвучуються на загал або є маловідомими. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Всі дані російського злочинця в один клік: у випуску «Рік. Харківщина» Дмитра Комарова на “1+1 Україна” покажуть «Схему війни» та розкажуть про долю окупантів, яким оголошено звинувачення

Як вдалось зробити осінній Харківський контрнаступ таємним та неочікуваним для ворога? Що створило передумови для успішної наступальної операції? Як відбувалась евакуація цивільних? Як виглядає зсередини мобільний командний пункт?  Це, а також досі невідомі подробиці весняного контрнаступу на Харківщині дивіться в новому випуску «Рік. Харківщина»:

​​​​​​​

Новости по теме