"Є стілець, є стіл, є папірець, є ручка. Це все, що потрібно", — керівник офісу президента про те, який вигляд має ОП під час війни

Рік. Харківщина
Як виглядає офіс президента України зсередини під час війни — повний випуск проєкту Рік. За кадром — 1+1

Залаштунки офісу Президента України та подробиці його роботи у воєнний час.

Поделиться:

2 червня “1+1 Україна” показав фінальний випуск спецпроєкту Дмитра Комарова «Рік. За кадром», у якому мали змогу побачити залаштунки офісу Президента України та подробиці його роботи у воєнний час. Керівник офісу Президента Андрій Єрмак показав, як виглядає ОПУ зсередини під час війни. Він розповів Дмитру Комарову, наскільки затишно працювати у таких умовах та що насправді важливо для роботи:

"Не можу сказати, що тут дуже комфортно, тому що стиль трішки радянський. Але працюємо в тому, що є. Тут є декілька дуже дорогих мені деталей, наприклад репродукція картини - маленька копія  Бенксі, яку мені подарував Денис Монастирський на день народження". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У спецпроєкті Дмитра Комарова «Рік. За кадром» покажуть залаштунки офісу Президента України та особливості його роботи під час війни

Рік За кадом 1+1

Дмитро Комаров поцікавився, як керівник офісу президента сприймає стиль приміщення, у якому доводиться працювати, та як він ставиться до нього:

"Погано. Я тут нічого не змінював. Як тут все було, так воно і залишається. Сьогодні взагалі було б не логічно щось робити. Є стілець, є стіл, є папірець, є ручка. Це все, що потрібно... Я більшість часу проводжу, переміщаючись офісом".

Як виглядає Офіс президента зсередини, дивіться у повному випуску "Рік. За кадром":

Новости по теме