Алекс зі Школи: Не думайте, що всі дівчата завжди були моїми

Школа

У відвертому інтерв’ю актори розповіли, якими вони були до популярності.

Поделиться:

Зірки серіалу Школа на телеканалі 1+1 Яніна Андреєва та Микита Вакулюк прикрасили обкладинку популярного журналу «Теленеделя». У відвертому інтерв’ю актори розповіли про те, якими вони були до популярності,  та відкрили подробиці особистого життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опитування: Кого ви хочете побачити у новому сезоні Школи?

Так, виконавець ролі звабливого викладача англійської Алекса розповів, що не завжди був популярним серед дівчат і страждав від нерозділеного кохання:

«Не думайте, що всі дівчата завжди були моїми і що в будь-якій ситуації я відчуваю себе впевнено - це далеко не так. Спочатку сильно через це переживав. З віком це минуло. Але згадувати ситуацію, коли мої почуття не взаємні, і зараз не хочеться».

Також, актор зізнався, що за освітою він звукорежисер, а працювати довелося за різними професіями:

«Я був різноробочим на будівництві, кур'єром, працював в магазині комп'ютерної техніки, відкривав свою рекламну агенцію, був моделлю. Але чим би не займався, розумів, що роблю це, щоб заробити, а не отримати задоволення від самого процесу. Так що завжди шукав заняття до душі. Зараз є деякі ідеї щодо власного бізнесу, однак для їх реалізації ще не прийшов час», - розповів Микита.

Яніна Андреєва, яка зіграла кохану Алекса та вчительку економіки Катерину Анатоліївну, у інтерв’ю дала відповідь на одне з найпопулярніших запитань від фанатів про стосунки із Микитою Вакулюком поза знімальним майданчиком:

«Уже після першої серії в моєму житті багато чого змінилося: стали набагато частіше впізнавати на вулиці, в соцмережах різко збільшилася кількість підписників. А найголовніше, шанувальники прорвали оборону. Якимось дивним чином знайшли номери обох моїх телефонів - і особистого, і робочого, і телефонують цілодобово. Причому кожного разу починають з одного і того ж питання: «Це Катерина Анатоліївна?» Чоловік виконує функції мого помічника і відповідає: «Ні». І тоді шанувальники не вгамовуються: «А ви - Алекс, напевно? Микита Вакулюк? Ви разом живете?». Користуючись нагодою, хочу всім передати: я не живу з Микитою! (посміхається)»

Акторка також розповіла про те, як її донечка ставиться до маминої роботи та чи не ревнує до серіальної Вероніки:

«Вона бачила мене по телевізору ще з тих часів, коли я працювала ведучою програми «ДжеДАI» на 2+2, але не надавала цьому значення. А коли в садочку почали говорити про «Школу», гордо всім відповідала: «Подивіться мамин серіал». Що стосується ревнощів – їх немає! Один раз я взяла доньку на знімальний майданчик, вона там познайомилася з кіношною тезкою і дуже добре порозумілася».

Більше цікавих подробиць з життя героїв серіалу «Школа» читайте в свіжому номері журналу «Теленеделя».

Нагадаємо, нещодавно телеканал 1+1 оголосив про відкриття народного кастингу на головні ролі другого сезону серіалу Школа. Стати частиною найпопулярнішої стрічки про життя українських школярів можна, заповнивши заявку на кастинг платформі 1+1. Для наступної частини стрічки команда проекту продовжить шукати харизматичних людей віком від 16 до 40 років, які на власному досвіді пережили серіальні історії та зіткнулися зі схожими проблемами у житті. Перевагою для участі у кастингу буде вміння впевнено триматись перед камерою, володіння українською мовою, музичними інструментами або інші яскраві захоплення і таланти.

Прем’єра другого сезону серіалу Школа відбудеться на телеканалі 1+1 вже восени.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 оголосив народний кастинг на другий сезон Школи

Новости по теме