Ахтем Сеітаблаєв про свій новий фільм: «За кожним героєм стрічки стоїть реальний чоловік»

Сніданок. Вихідний
У вихідні

У грудні на великі екрани вийде фільм Сеітаблаєва, присвячений українським героям.

Поделиться:

Це зараз Україна відкриває Ахтема Сеітаблаєва як здібного танцівника, а передусім він – відомий актор, режисер і сценарист. Уже 14 жовтня, на День захисника України, канал 2+2 покаже фільм «Гвардія-2», у якому знявся Ахтем.

«Як на мене, «Гвардія-2» – це крок уперед. Мені подобається, що там є живі характери», – зазначив актор.

А на 6 грудня 2017 року запланований вихід повнометражної стрічки Сеітаблаєва «Кіборги», зйомки якої почалися в лютому 2017 року та проходили під Києвом і в Чернігові. Фільм оснований на реальних подіях та присвячений українським воїнам, які 242 дні захищали Донецький аеропорт під час напружених боїв 2014 року.

«Сценарій фільму написала видатний український драматург Наталка Ворожбит за участі декого з тих, кого ми зараз називаємо кіборгами, а саме Євгена Жукова, Андрія Шараскіна, Олександра Тріпака та багатьох інших. Хлопці щодня приїжджали до нас на зйомки, за що я їм дуже вдячний. Присутність справжніх кіборгів на знімальному майданчику стала дуже гарною мотивацією для акторів, які виконували їхні ролі», – розповів режисер.

Прем’єра фільму відбудеться в кінотеатрах, після чого його показ запланований на телеканалі 1+1.

За кожним героєм фільму стоїть реальний чоловік. А ще «Кіборги» – не трагедія, а життєстверджувальне кіно. У ньому є місце гумору. Стрічка не про війну, а про мир, який народжується всередині цієї війни, – Ахтем Сеітаблаєв.

Також у студії Сніданок. Вихідний він розповів про свою участь у Танцях з зірками.

Попри те, що на головному паркеті країни Ахтем виявив себе як перспективний танцівник, він продовжує наполегливо опановувати мистецтво танцю – як мінімум, щодня присвячує цьому по 3 години. А про свою партнерку Олену Шоптенко відгукується стримано: «Вона професійна, сувора, але справедлива».

До всього Сеітаблаєв розповів Валентині Хамайко та Олександру Попову про травму, яка спіткала його на Танцях з зірками.

Це було несподівано для мене. Я травмувався, коли танцював з Оленою сальсу в прямому ефірі. Деякі проблеми з ногою були, але все вже добре, – зізнався актор.

Родзинкою шостого ефіру шоу став обмін танцювальними партнерами. Тож Ахтему Сеітаблаєву довелося вийти на паркет з Ілоною Гвоздьовою. Однак такий поворот подій не засмутив актора.

«Я радий, що моєю партнеркою стала Ілона, адже ми товаришуємо», – сказав Ахтем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко зізналася, чим її полонив Ахтем Сеітаблаєв

Новости по теме