Щасливі та амбіційні: Соломія Вітвіцька та Влад Кочатков про знайомство, весілля та сімейні традиції

Телеведуча ТСН разом з чоловіком розповіли, як поєднують роботу та особисте життя, а також розсекретили таємницю їхнього знайомства.

Поделиться:

Соломія Вітвіцька взяла участь у незвичній фотосесіїУ програмі «Сніданок. Вихідний» сімейна пара Соломія Вітвіцька та Влад Кочатков розповіли про свої благодійні ініціативи та розкрили подробиці з особистого життя.

Читайте також: Соломія Вітвіцька стала «Жінкою України» за активну громадську діяльність.

Соломія Вітвіцька – відома телеведуча, куратор проекту «Переможці», Жінка третього тисячоліття та Жінка України 2016. Влад Кочатков – талановитий режисер та кліпмейкер. Разом вони - яскравий приклад молодої родини, для якої допомога іншим – щоденна справа, а не порожні балачки.

Їхньому коханню вже 4 роки, вони розуміють одне одного з півслова і так, запевняють було завжди. Коли Соломія вперше побачила Влада, одразу відчула, він – чоловік її життя і це відчуття виявилося взаємним. Перше знайомство, зізнається пара, було під час квесту в Мамаєвій Слободі.

Ми перебували в одній команді. Я навіть врятувала його руку тоді. Через те, що ми були всі перев’язані за руки собі мотузком, в якийсь момент я просто побачила, що вона вже в нього стала синього кольору  і вирішила його врятувати, - сміється Соломія Вітвіцька.

Вже через кілька місяців після цього телеведуча отримала пропозицію руки і серця. Весілля відгуляли в одному з Київських стадіонів. Така незвичайна ідея церемонії закоханим спала на думку випадково.

Читайте також: Соломія Вітвіцька зізналася, коли буде поповнення в її молодій сім'ї.

Так склалися обставини, якщо коротко, - жартує Влад Кочатков.

Це вже була така пізня осінь, але хотілося все одно весни, зеленої трави.  І розуміли, що така трава точно в цей час може бути тільки на стадіоні, - каже Соломія Вітвіцька.

Відтоді НСК Олімпійський для пари став знаковим. Нещодавно Соломія Вітвіцька навіть подарувала свою весільну сукню до музею стадіону.

Сьогодні у популярної телеведучої та її чоловіка дуже насичене життя і багато планів на майбутнє. Як куратор програми «Переможці» Соломія Вітвіцька активно займається благодійністю. Разом з учасниками проекту взяла участь у благодійному забігові, що відбувся 9 квітня.

Усі, хто біг на марафоні, долучилися до благодійних ініціатив, зокрема ми зараз збираємо гроші на спортивний протез для Олексія Аванесяна – одного з учасників проекту «Переможці», - запевняє зірка.

Нині Соломія Вітвіцька активно працює над оновленим проектом, презентація якого відбудеться 19 квітня. До цієї ініціативи, обіцяє ведуча, долучаться і паралімпійці.

На таку активну діяльність дружини Влад Кочатков реагує дуже спокійно.

Я дуже спокійно до цього ставлюся. В мене є теж свої проекти, якими я займаюся і працюю. Ми намагаємося планувати наше спільне життя, тому що вона більше працює, ніж я. Але коли знаходиться в нас можливість мати якісь спільні вихідні ми намагаємося проводити їх разом, - запевняє Влад Кочатков.

Зіркова пара дуже любить подорожувати. Разом вони вже побували у не одній країні світу і вже навіть склали свої традиції, пов’язані з цим.

Ми намагаємося, якщо десь перебуваємо, куштувати страви чи напої тієї країни, де ми є. Щоб більше зануритися в атмосферу, - переконує Соломія Вітвіцька.  

Нагадаємо, «1+1» запустив проект про щасливі родини та їх сімейні традиції. Поряд з сімейними історіями відомих українців ми будемо раді побачити і вашу історію. Розкажіть нам про своїх найрідніших, про улюблені спільні моменти та традиції. Історію та світлини надсилайте на пошту rodyna.1plus1@ukr.net з темою «Моя родина». Після нетривалої премодерації твоя розповідь приєднається до нашого проекту.