Facebook-трансляція програми Сніданок з 1+1 відбудеться в форматі чоловічої розмови

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Facebook-трансляція програми Сніданок з 1+1: Руслан Сенічкін запросить в гості Олександра Попова та Едуарда Насирова

Сенічкін запросить на чоловічу розмову у програмі Сніданок з 1+1 Олександра Попова та Едуарда Насирова.

Поделиться:

У п'ятницю, 10 червня, з 10:00 до 11:00 на офіційній сторінці Сніданок з 1+1 у мережі Facebook відбудеться спеціальна онлайн-трансляція з цікавими гостями.

Ведучим онлайн-ефіру буде Руслан Сенічкін – улюблений народний кулінар та автор книги Сніданки в саду. Тема розмови Чоловічий чат: Чоловіки на ТВ, на кухні, на городі. Представники сильної статі Едуард Насиров та Олександр Попов вестимуть чоловічу бесіду про блоги, продукти, гастро-тренди, кіно і телебачення.

Едуард Насиров, модний блогер, гастро-експерт, фуд-стиліст та автор кулінарного блогу Happyfood, готуватиме легкий літній салат та розповість про корисні властивості інгредієнтів. До розмови також долучиться Олександр Попов, актор, ведучий ранкової програми Сніданок.Вихідний. Він відкриє таємниці життя на екрані та поза ним.

Під час трансляції кожен матиме змогу у режимі реального часу поставити питання гостям студії.

Це вже друга трансляція у такому форматі, яка стане традицією кожної п’ятниці. Телевізійний дебют ранкової програми Сніданок з 1+1 в мережі Інтернет відбувся в п’ятницю, третього червня. Вперше за всю історію українського медіа простору телевізійна програма транслювалась у форматі чату на сторінці у Facebook.

Руслан Сенічкін на Наталія Підлісна обговорювали тему Літо-2016: тренди у садівництві та на кухні. Ведучою першого онлайн-ефіру була Валентина Хамайко.

Новости по теме