Людмила Барбір вперше показала маму (фото)

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Людмила Барбір вперше показала маму (фото)

Ведуча Сніданку з 1+1 поділилася особливими спогадами.

Поделиться:

Напередодні Дня матері ведуча Сніданку з 1+1 Людмила Барбір підтримала флешмоб #сніданок_мама і вперше показала свою маму Марію Михайлівну. Людмила опублікувала знімки на своїй сторінці у Фейсбук. Ведуча також поділилася особливими спогадами з дитинства та розповіла, чого навчила її мама.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За Людмилу Барбір грузини побилися на кинжалах

«До сих пір пам'ятаю той момент, коли маленькою вперше усвідомила, що в мене найкрасивіша мама в світі. То був літній день і мама поверталася зі школи. А я 4-х річна, вибігла за ворота її зустрічати і помітила маму здалеку. Вона була на високих підборах у білому сарафані на гудзиках і червоним паском на вузькому стані. Висока, струнка, з довгим розкішним волоссям і бездонними карими очима. Вона мені здалеку щось вигукувала і щасливо посміхалась, а я маленька, як заворожена стояла біля воріт і не могла відвести від неї очей», - пригадує Людмила.

Крім того, ведуча зауважила, що її мама завжди була красивою не тільки ззовні, а й зсередини. 

Вона мала загострене почуття справедливості і ніколи не залишалась осторонь чужої біди. До неї завжди всі приходили за порадами. Мене особливо захоплювала її виваженість і аргументованість. 

Для Людмили із сестрою Марія Михайлівна була не тільки мамою, а й першою вчителькою. Ведуча зізналася, коли на перервах її обіймали та щось розповідали інші дітлахи, вона навіть ревнувала:

«Зате вдома вона була лише нашою. Зараз нашій мамі Марії Михайлівні вже 60, а вона і досі у нас з сестрою викликає захоплення! Найцінніші знання, які ми отримали - дала нам ти! Мамусю, любимо тебе безмежно!» - коментує світлину Людмила. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Барбір побореться за чорний пояс з айкі-дзюдзюцу

Новости по теме