Неля Шовкопляс розповіла, як познайомилася з чоловіком

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Ведуча Сніданку з 1+1 відверто відповіла на запитання глядачів.

Поделиться:

Під час прямої трансляції «Сніданок після Сніданку!» ведуча Неля Шовкопляс розповіла про себе, давши щирі відповіді на запитання глядачів. До того ж журналістка Ірина Гулей підготувала для Нелі декілька несподіваних завдань. Як все відбувалося, дивіться у відео, а відповіді на деякі запитання дізнавайтеся далі…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс показала, якою була 5 років тому

Як поєднуєте родину та роботу?

Я досі не можу поставити на паралельні «колії» сімейні справи та роботу. Діти ще не ходять до садочку, ми досі шукаємо няню. Тож складно і морально, і фізично. Наразі тиждень за синами доглядає чоловік або рідні, тиждень – я.

Чим ви снідаєте?

Щоранку я п’ю дві склянки теплої води, а потім можу з’їсти яблуко або банан. Один за півроку роботи навіть взяла з собою вівсянку і їла її поки мені робили зачіску (усміхається). Снідати потрібно обов’язково. Адже якщо нічого не з’їсти, складно досидіти до кінця ефіру.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс: «Лише зараз я дозволяю собі бути собою»

Що ви ніколи не вдягнете?

Дуже коротку спідницю.

Яку суперздібність хотіли би мати?

Літати.

Хто ваш чоловік?

Мій Владислав працює ІТ-шником. Нашим стосункам понад 4 роки. Нас познайомив кум. Ми його тепер позаочі називаємо Купідоном. Владислав – хороший тато, допомагає доглядати за синами, дуже любить їх і я повністю йому їх довіряю.

Як доглядаєте за своїм волоссям?

Нічого особливого. Користуюся кокосовим маслом та роблю масаж голови.

Як ставишся до критики?

Спершу було неприємно читати образливі коментарі. Але згодом я навчилася реагувати виключно на конструктивну критику й не зважати на бруд.

Новости по теме