«Про цю історію донині нікому не розказував»: Руслан Сенічкін поділився сімейними спогадами

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Руслан Сенічкін поділився сімейними спогадами про кота Степана (фото) - 1+1

Дивіться "Сніданок з 1+1" щодня з 7:00 до 11:00 на телеканалі 1+1 Україна.

Поделиться:

Ведучий «Сніданок з 1+1» на 1+1 Україна, кулінар і телепара Людмили Барбір Руслан Сенічкін показав архівне фото зі своїм рудим улюбленцем - котом Степаном. У підписі до фото Руслан поділився думками щодо випадкових (або не дуже) збігів долі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 800 кг спагеті з морепродуктами: Руслан Сенічкін та Єгор Гордєєв разом із 15 шеф-кухарями готували для дітей, які постраждали від війни

«Не знаю, як це працює в матриці Всесвіту. В середині 90-х в мене в Дніпрі жив рудий кіт. Знайшов малим (3 місяці) і назвав Степаном. Про цю історію донині нікому не розказував. Ну от вирішив. 2 роки тому, як харківський кіт Степан прославився на весь світ (Брітні Спірс респект), а «Сніданок з 1+1» потім про це розказав - ми вирішили ввімкнутись з ним напряму. Продюсерка Юлія Жмакіна запропонувала стати голосом Степана з харківської Салтівки у Сніданку. Ну от відтоді якось кілька разів зводила доля. Пішов думати далі, що це було…», - написав під світлиною Руслан Сенічкін.

руслан сенічкін

Харківський Кіт Степан став популярним завдяки кумедним фото та відео в соцмережах. А справжню велику популярність Степан отримав, коли його акаунт помітила відома попспівачка Брітні Спірс та виклала фото кота у своєму Інстаграмі. До речі, днями харківський Степан повернувся з евакуації до рідного Харкова, і одружився зі своєю подругою Стефанією.

Сторінки від імені Степана веде господарка Анна, яка підібрала його ще одномісячним кошеням, біля ринку. Історія кота-блогера схожа з історією рудого, підібраного Русланом Сенічкіним в юності. Допис ведучого викликав бурхливу реакцію дописувачів соцмереж: «Співпадіння не випадкові! Чекай продовження історії»; «Неймовірна озвучка котика! Руслане, ви молодець! З задоволенням слідкую за кото-україно-французькою родиною!»; «Все просто. Треба просто завести котика, Всесвіт про це аж кричить»; «Дякую за позитив!»; «А ми одразу вас впізнали!»; «Степан вашим голосом дуже милий і харизматичний».

Руслан Сенічкін 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт картопляних рулетів з лаваша від Руслана Сенічкіна — вау-страва, яка сподобається всім (відео)

У «Сніданку з 1+1» регулярно допомагають шукати домівки безпритульним котикам і песикам. Дивіться щодня проєкт з 7:00 до 11:00 на телеканалі 1+1 Україна, а також на YouTube і дізнавайтеся більше корисних порад:

Новости по теме