Торт с виноградом и яичным кремом
Народный шеф-повар Руслан Сеничкин поделился рецептом торта с виноградом и яичным кремом.
Осінь добігає кінця, а разом з нею і період свіжих вітамінів. Ловіть момент і поки полиці магазинів геть не спорожніли, приготуйте ніжний торт із виноградом за рецептом Руслана Сенічкіна.
ІНГРЕДІЄНТИ:
– для тіста
Борошно 200г
Цукор 4 ст.л
Яйце 1 шт.
Вершкове масло 100г
– для начинки
Виноград 200г
Вершки 500мл
Цукор 200г
Яйце 6шт
Лимонний сік 3 ст.л.
ПРИГОТУВАННЯ:
1. Замішайте тісто.
2. Викладіть його у круглу форму для коржів так, щоб воно покривало дно і стінки форми. Виделкою зробіть дірочки у тісті і поставте запікатися до нагрітої до 180 градусів печі на 5-7хв.
3. Тим часом займіться начинкою. До жирних вершків додайте яйця, склянку цукру та лимонний сік. Завдяки соку начинка не буде занадто солодкою та приторною. Для підсилення її аромату, додайте трошки цедри лимону.
4. Обережно перемішайте суміш вінчиком, не доводячи її до стану піни.
5. Вилийте 2/3 суміші до готового коржу (не виймаючи його із форми). Поставте форму запікатися у духовку, розігріту до 150 градусів, на 45хв.
6. Решту суміші вилийте у форму і знову випікайте 45 хв.
7. Дайте десерту охолонути до кімнатної температури і вийміть його з форми. Прикрасьте торт, розрізаними навпіл ягодами винограду на свій смак.
Заварюйте ароматний чай та смакуйте ніжний та корисний десерт!
Також готуйте разом з Русланом Сенічкіним тушковане м’ясо з овочами та грушами.