Валентина Хамайко викликала на кулінарний батл Руслана Сенічкіна

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Ведучі вирушили до Туреччини, де позмагаються за звання найкращого кухаря.

Поделиться:

Улюблені ведучі ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Руслан Сенічкін та Валентина Хамайко разом вирушили до Туреччини, аби навчити українців готувати найсмачніші східні страви. Починаючи з понеділка, у спеціальних випусках рубрики «Правила сніданку» вони доводять, що їсти так смачно, як на курорті, можна і вдома.

Зокрема, глядачі дізнаються традиційні рецепти булгуру, кебабу, пахлави та халви, а також отримають поради від турецьких шеф-кухарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ягоди в несолодких стравах: 3 несподівані рецепти від Валентини Хамайко

Кульмінацією подорожі до Туреччини стане кулінарний двобій між Валентиною Хамайко та Русланом Сенічкіним за звання найкращого кухаря. Нарешті, ведучим випаде змога довести усім глядачам телеканалу «1+1», хто з них наймайстерніший на кухні «Сніданку».

«Це протистояння назрівало вже давно, з моменту коли в ефірі «1+1» з’явився «Сніданок. Вихідний», а разом із ним і другий ведучий-кулінар на нашій кухні, – жартує директор департаменту ранкового мовлення «1+1 медіа» Юлія Жмакіна. – Вони сильні суперники. За плечима у Руслана шестирічна практика, звання народного телекулінара та три книги авторських рецептів. А у Валі – довге сімейне життя та троє дітей, кожному з яких треба догодити. Вона сертифікований кондитер і готується скоро презентувати власну книгу – збірку сімейних рецептів найсмачніших десертів «Солодка неділя». Тому передбачити результат батлу між ведучими дуже складно».

Аби визначитися зі стравою для кулінарного протистояння, ведучим довелося тягти сірник, оскільки Валентина надає перевагу солодощам та випічці, а Руслан обожнює готувати м’ясні страви. Яку страву в результаті готуватимуть у фіналі Валентина і Руслан, та хто стане переможцем у кулінарному батлі, дивіться по буднях о 8.20 у рубриці «Правила сніданку» на 1+1.

Нагадаємо, найулюбленіша ранкова програма українців «Сніданок з 1+1» вперше за всі роки існування не переривається на літні канікули і продовжує будити країну по буднях з 6:45.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прості маринади для шашлику від Руслана Сенічкіна

Новости по теме