Як носити денім: 7 яскравих ідей

Як носити денім: 7 яскравих ідей
instagram.com/dianagloster

Модні поради, які допоможуть носити денім та мати жіночний вигляд.

Поделиться:

Денім став однією з найактуальніших тканин нового теплого сезону. Цупка джинсова тканина темно-синього кольору полонила індустрію моди. Однак інколи модниці відмовляються носити джинсові речі і вважають, що у такому образі вони матимуть нежіночний вигляд. Ми готові посперечатися і підготували для вас добірку із модних порад, як носити денім і залишатися у тренді. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Базовий літній гардероб: 10 необхідних речей

ДЖИНСОВИЙ TOTAL-LOOK 

Створюючи джинсовий total-look доречно комбінувати різні відтінки тканини для верху та низу. Костюм з деніму ідеально поєднається не лише з ugly-sneakers або сліперами, а й розкішними босоніжками та туфлями-човниками.  

@levis

MOM-JEANS ТА БОЙФРЕНДИ 

Саме джинси mom та бойфренди опинилися на піку популярності у 2018-ому. Вони пасують красуням з різними типами фігури, головне, аби джинси вдало сіли. Особливо актуальними вважаються моделі із середньою або завищеною посадкою та довжиною до щиколотки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правила колорблокінгу: Як поєднувати кольори в одязі

КВІТКОВА ВИШИВКА 

Цьогоріч одяг з деніму модно прикрашати вишитими візерунками - квітами, птахами, гілочками або стильними написами. Одягаючи джинсовий піджак або куртку, ви можете прикрасити його яскравою брошкою, яка підкреслить вашу індивідуальність. 

СУКНЯ-МІДІ

Романтичні сукні довжиною міді з тонкого деніму - чудовий варіант для літньої прогулянки. Вона самодостатня, практична та не сковує рухів. Сміливо міксуйте такі сукні з яскравими аксесуарами, шаликами та масивними босоніжками. 

@dianagloster

@blaireadiebee

@levis

КОМБІНЕЗОНИ 

У 2018-ому мода 80-х повернулася, тож стильний джинсовий комбінезон знову у тренді! Під низ одягайте футболку з написом або гольф. Модними також вважаються комбінезони із великими накладними кишенями. Що стосується взуття, комбінуйте образ з мюлями, кросівками або босоніжками на високих підборах. Ідеальним аксесуаром для цього літнього луку стане сумка-корзинка. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові тренди у фарбуванні волосся: Рожевий шатен, блоранж та балаяж

ДЖИНСОВА СПІДНИЦЯ + БІЛА ФУТБОЛКА 

Створюючи такий літній образ, надавайте перевагу обталеним джинсовим спідницям з високою талією. Цей вид луку більше пасуватиме струнким жінкам з довгими ніжками. Пишним красуням краще одягати спідниці-міді у поєднанні з сорочками в клітинку або легкими квітковими блузами. 

@fortedeimarmi_couture

@calzedonia

@levis

ДЖИНС + ВЕЧІРНЯ СУКНЯ 

Стиль спорт-шик не здає своїх позицій та не припиняє дивувати! Цьогоріч любительки експериментів одягнуть джинси під довгі спідниці або ж вечірню шовкову сукню з джинсовим жакетом. Такий сміливий лук вдало комбінується з вишуканими босоніжками або класичними чорними туфлями. 

@blaireadiebee

@fortedeimarmi_couture

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як урізноманітнити офісний стиль: 7 яскравих ідей