Дмитро Комаров налякав прихильників химерним фото

Світ навиворіт. Україна
Дмитрий Комаров поделился идеальным фото для премии Viva-самые красивые (фото)
instagram @komarovmir

Популярний ведучий поширив у мережі незвичайне селфі.

Поделиться:

Дмитро Комаров проміняв джунглі на модні вечіркиДмитро Комаров, ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» нещодавно показав, як на його думку повинна виглядати ілюстарція для урочистого вручення премії «Viva-найкрасивіші».

Свою архівну світлину Дмитро Комаров розмістив в особистому профілі Instagram. На фото мандрівник увесь вкритий пантенол через численні сонячні опіки.

За словами ведучого 1+1, він часто подорожує тропічниими, спекотниими країнами й обіцяє собі не обгоріти.

Я знаю, як це зробити, але все одно приходить день, коли здається, що вже обвітрився чи "згорів". Тому в результаті неодмінно ходжу в пантенолі. Натрапив сьогодні на це фото йподумав, що це ідеальна ілюстрація для церемонії «Viva-найкрасивіші», – підписав фото ведучий.

Нагадаємо, премія «Viva-найкрасивіші» щороку вручається найкрасивішим, на думку глядачів, діячам України. Обирається по одному номінанту від категорії чоловіків та жінок. Перший відбірковий етап голосування вже минув і до другого туру потрапило тринадцять зірок 1+1.

Дмитро Комаров на особистій сторінці зауважив, що не вважає цю премію конкурсом краси, а скоріше «змаганням аудиторій», адже перемагає той, у кого більше шанувальнків.

У кого однодумців більше, у кого вони активніші – той і перемагає. У випадку з цим конкурсом краса – це визнання твого проекту аудиторією, – розповідає Комаров.

Підтримати Дмитра Комарова, авторський проект «Світ навиворіт» та його волонтерську ініціативу #чашкакофе можна за посиланням та надіславши смс з текстом «viva29» на номер 4345. Візьміть до уваги, що вартість смс складає 2грн.

Нагадаємо, нещодавно Дмитро Комаров і Надя Дорофеєва здійснили мрію важкохворої дівчинки.

Новости по теме