Прихильники Комарова оригінально привітали його з днем народження

Світ навиворіт. Україна
Прихильники Комарова оригінально привітали його з днем народження

Ведучого привітали фанати, ведучі 1+1 та герої Світу навиворіт.

Поделиться:

Минулої неділі, 17 червня, ведучий Світу навиворіт Дмитро Комаров відсвяткував своє 35-річчя. Відомий мандрівник отримав чимало привітань та подарунків від колег та прихильників.

У своєму Instagram Дмитро показав цікаві подарунки – «суперкапелюх для джунглів, від комарів» та надувний літак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найцікавіших закордонних подорожей Дмитра Комарова

Оригінальний подарунок улюбленому ведучому зробили і його прихильники. Так, шанувальники Дмитра створили відео з дитячих світлин ведучого та знімків із його подорожей. До того ж у відео звучать привітання від його сестри та брата, фанів, дітей, якими опікується Комаров у межах благодійного проекту Чашка кави. Вони зізнаються, що люблять, поважають Дмитра, беруть із нього приклад та дякують йому за добре серце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров і Андре Тан створили креативний глобус

Цікаво, що до привітань приєдналася навіть японці, з якими Дмитро Комаров познайомився під час своєї подорожі до Країни сонця, що сходить.

Також мандрівника привітали суддя проекту Модель XL Андре Тан, ведучі Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін, Єгор Гордєєв, Валентина Хамайко, Неля Шовкопляс, Людмила Барбір та Олександр Попов. Останній навіть виконав на честь Дмитра складні вправи на спортивних кільцях, побажавши імениннику міцного здоров’я. А ведуча ТСН Лідія Таран побажала Комарову здійснення замислів про великий класний дім на воді, у якому житиме його сім’я.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На честь свого 35-річчя Дмитро Комаров покатав Катю Осадчу в літаку над Києвом

Новости по теме