Не пропустіть "Таємниці великих українців": цікаві факти про Михайла Грушевського та Богдана Хмельницького

Таємниці великих українців
Коли дивитися "Таємниці великих українців" на 1+1 Україна

"Таємниці великих українців": дивіться документальний цикл Акіма Галімова про Михайла Грушевського та Богдана Хмельницького.

Поделиться:

"Таємниці великих українців" — це сучасний історико-документальний цикл розслідувань та досліджень, присвячений відомим постатям вітчизняної історії. Цієї суботи на "1+1 Україна" відбудеться показ фільму, який допоможе зануритися в атмосферу життя Михайла Грушевського та Богдана Хмельницького. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що подивитись у вихідні: 5 цікавих фільмів на "1+1 Україна"

"Таємниці великих українців. Михайло Грушевський"

В суботу, 29 липня, о 22:10 на телеканалі "1+1 Україна" ви зможете дізнатися нові факти з біографії Михайла Грушевського, які викликають сумніви щодо природи його смерті. Розслідування Акіма Галімова та команди "Україна. Повернення своєї історії" викриває нечесність керівництва санаторію в російському Кисловодську, де помер Михайло Грушевський. У фільмі також розкриваються неочікувані й сенсаційні деталі, які пояснюють загадкове зникнення доньки відомого українського діяча. Висновки розслідування вразять усіх, хто прагне розкрити історичні та біографічні таємниці. 

Таємниці великих українців. Михайло Грушевський

"Таємниці великих українців. Богдан Хмельницький"

В суботу, 29 липня, о 23:25 на телеканалі "1+1 Україна" очікується повтор документально-історичного циклу "Таємниці великих Українців" про гетьмана Богдана Хмельницького. Ведучі дізнаються про його справжнє місце народження. Що спонукало Богдана Хмельницького очолити козацьке повстання? Історичні експерти глибоко занурюються у часи минулого, аналізуючи різні теорії та аргументи, які могли зіграти роль у прийнятті важливих рішень. Не менше вражаючим є фрагмент про потаємні сторінки життя гетьмана. Вчені, працюючи з документами з архівів та переказами очевидців, прагнуть розкрити таємниці, які історія намагалась приховати про цього видатного чоловіка.

Таємниці великих українців Богдан Хмельницький

Новости по теме