"Таємниці генія Шевченка" та "Таємниці великих українців": де та коли дивитись

Таємниці великих українців
Де та коли дивитись Таємниці генія Шевченка та Таємниці великих українців

Не пропустіть "Таємниці великих українців. Король Данило" та "Таємниці генія Шевченка".

Поделиться:

В суботу, 19 серпня на "1+1 Україна" одразу два документальні фільми – "Таємниці генія Шевченка" та "Таємниці великих українців. Король Данило".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що дивитись на "1+1 Україна": добірка фільмів для перегляду на вихідні

"Таємниці генія Шевченка"

О 22:50 покажуть "Таємниці генія Шевченка" — фільм, присвячений 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка. У стрічці, що стала документальною сенсацією, показано усі парадокси життя українського поета. Зокрема у проєкті «Таємниці генія Шевченка» розголошено таємниці народження та кохання Кобзаря і названо його можливих нащадків.

Таємниці Шевченка 1+1

"Таємниці великих українців. Король Данило" 

У повторі о 23:50 на 1+1 Україна Акім Галімов та його команди команда "Україна. Повернення історії" зануряться в один із найзагадковіших періодів української історії — епоху Данила Галицького.  Життя та смерть короля оповиті таємницями. Науковці досі не можуть знайти золоту корону Данила. З усіх карт зник і королівський замок, який вистояв дві монгольські навали. У документальному циклі глядачі дізнаються більше про відому українську постать, побачать, який вигляд мав його замок, а також стануть свідками його графічної реконструкції.

Новости по теме