Не пропустіть у ці вихідні на 1+1 Україна: "Таємниці великих українців" про короля Данила та Андрея Шептицького

Таємниці великих українців
Де та коли дивитися "Таємниці великих українців" про короля Данила

"Таємниці великих українців": дивіться документальний цикл Акіма Галімова про короля Данила та Андрея Шептицького.

Поделиться:

"Таємниці великих українців" — це сучасний історико-документальний цикл розслідувань та досліджень, присвячений відомим постатям вітчизняної історії. Цієї суботи на телеканалі "1+1 Україна" відбудеться показ фільмів, який допоможе зануритися в секрети життя короля Данила та Андрея Шептицького. 

"Таємниці великих українців. Король Данило"

О 22:40 на 1+1 Україна Акім Галімов і команда "Україна. Повернення історії" зануряться в один із найзагадковіших періодів української історії — епоху Данила Галицького. Життя та смерть короля оповиті таємницями. Науковці досі не можуть знайти золоту корону Данила. З усіх карт зник і королівський замок, який вистояв дві монгольські навали. У документальному циклі глядачі дізнаються більше про відому українську постать, побачать, який вигляд мав його замок, а також стануть свідками його графічної реконструкції.

Таємниці великих українців. Король Данило

"Таємниці великих українців. Андрей Шептицький

У повторі о 00:00 на 1+1 Україна Акім Галімов і команда "Україна. Повернення історії" з'ясують причину пильної уваги Російської імперії до митрополита Української греко-католицької церкви. Коли його ім'я з'являлося на сторінках газет, цензори масово вилучали відповідні видання та цензурували згадки про нього. У резиденції священника зберігався секретний документ, який міг кардинально змінити історію України та всієї Східної Європи.

Таємниці великих українців. Андрей Шептицький

Новости по теме