MONATIK зізнався, з ким став би у пару на Танцях з зірками

Танці з зірками

Також мультиартист розповів, чим шоу вразило його найбільше.

Поделиться:

На Танцях з зірками український мультиартист MONATIK бачить свою місію у підтримці учасників шоу. Усе тому, що знає, як це складно – навчитися танцям.

За лаштунками проекту ми розпитали MONATIK про його враження від шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK про участь в «Танцях з зірками»: Я не звик судити людей

Танець – це стиль життя. Займаюся танцями з 13 років, тому знаю це з власного досвіду. Одного разу ступивши на цей шлях, починаєш інакше мислити. Навіть якщо ти музикант, то вже мислиш іншими ритмами, – вважає MONATIK.

В одному з ефірів Влад Яма зізнався, що якби повернувся на паркет Танців з зірками, то хотів би бути у парі з Надією Дорофеєвою. А з ким із учасників шоу станцювали би ви?

Думаю, з Дорофеєвою хотіли би станцювати чимало чоловіків (усміхається). Однак, як на мене, в кожної партнерки можна чомусь повчитися, отримати певний досвід. Я за розвиток. Тож потанцював би з усіма потроху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найкращих танцювальних кліпів MONATIK, від яких «кружить»

Що вас найбільше вражає у Танцях з зірками?

Найсильніші емоції переживаю тоді, коли доводиться вибирати між двома сильними парами. Так, це неприємні враження, але й найбільш тривожні миті.

Свою кар’єру ви починали як танцівник. Чому ж вирішили бути суддею шоу, а не танцювати на паркеті?

На Танцях з зірками я відповідаю за харизму, любов до справи, працездатність та працелюбність. Адже чудово розумію, як у ча-ча-ча складно поставити ногу, тримати коліно прямо, як у джайві складно працювати ногами, адже це шалено швидкі рухи. Знаю, як це – бути на місці учасників шоу.

Можливо, я потанцював би на паркеті, але це неймовірно складна праця, у яку потрібно пірнати з головою. Наразі ми серйозно готуємося до великого конверту Vitamin D і там також дуже багато танців. Усе це поєднати в одному тілі, в одній голові було би надто складно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK запалив паркет Танців з зірками разом із суддями і учасниками шоу (відео)

Новости по теме