Олександра Кучеренко зізналася, чому зраділа танцю з Сергієм Бабкіним

Танці з зірками

Партнерка Дмитра Комарова розповіла, чому її зацікавив танець із конкурентом.

Поделиться:

У шостому Танців з зірками учасником шоу вийшли на паркет зі своїми конкурентами. Таке випробування спантеличило кожного з них, зокрема й партнерку Дмитра Комарова Олександру Кучеренко.

«Експеримент, який очікував на нас цього ефіру, був незапланований. Така ідея вибила мене з колії. Ми з Дмитром уже придумали сюжет номеру, як будемо його втілювати. Та зраділа, дізнавшись, що моїм партнером стане Сергій Бабкін. Він підходить мені як партнер за зростом, також думаю, що емоційно та акторськи ми зможемо знайти з ним контакт на паркеті», – розповіла Олександра.

Таким чином, Міс Україна-2016 «розлучила» на тиждень подружжя Бабкіних. На паркеті вона виконала з Сергієм БабкінимСергій Бабкін прокоментував свою «зраду» дружині емоційний пасодобль.

«Це пристрасний танець. Танець-боротьба. Тому маємо і відповідний сюжет номеру: художник Сальвадор Далі бориться зі своєю фантазією, якою є я», – резюмувала танцівниця.

Тим часом партнер Олександри Дмитро Комаров перевтілився у японську гейшу та станцював із переможницею першого сезону Танців з зірками Оленою Шоптенко.

«Це цікаво – подивитися на свого партнера в парі з іншою танцівницею. Я рада, що Дмитру випало танцювати з дуже досвідченим тренером Оленою Шоптенко. Вона надзвичайно класна танцівниця. Впевнена, що Олена змогла навчити його чомусь і ці знання знадобляться, коли повернемося до наших партнерів», – вважає Олександра Кучеренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Дмитро Комаров про танці з Оленою Шоптенко: «Вона мене ганяла по-звірськи»

Що нового підготували учасники шоу, дивіться цієї неділі о 21.00.

Новости по теме