Могилевська прокоментувала конкуренцію з Дорофєєвою

Танці з зірками

Співачка зізналася, що думає про своїх конкуренток на Танцях з зірками.

Поділитися:

Цього тижня на паркет Танців з зірками вийдуть фіналісти проекту: Ахтем Сеітаблієв та Олена Шоптенко, Надя ДорофєєваБоротьба за Дорофєєву: Женя Кот викликав Дантеса на дуель та Женя Кот, Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко. Наразі важко передбачити, хто ж переможе в легендарному шоу, адже в ньому залишилися три сильні пари, кожна з яких полюбилася глядачам та суддям по-своєму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Могилевська звернулася до суддів Танці з зірками

Наталія Могилевська повернулася на паркет через 10 років і, звісно, прагне перемогти. Проте на шляху до втілення мрії на неї чекали перешкоди: критика від суддів, невисокі бали і навіть потрапляння до зони ризику. Лише у півфіналі Наталія та Ігор отримали від суддів максимальну кількість балів за фрістайл. А вальс у їхньому виконанні сувора Катерина Кухар назвала «фантастичним».

А втім, у фіналі на співачку чекає неабияка конкуренція. Олена ШоптенкоОлена Шоптенко кардинально змінила імідж – переможниця першого сезону Танців з зірками, професійна хореограф та талановита танцівниця.

Надя Дорофєєва двічі отримувала квітку від Катерини Кухар. Вимоглива суддя навіть назвала Надю «примою цього шоу». Тож під час дев'ятого прямого ефіру Катерина все задавалася питанням, чи зможе Могилевська перетанцювати Дорофєєву.

У вирі цих пристрастей ведучий Євген Кошовий поцікавився у Наталії Могилевської, кого вона вважає своєю головною конкуренткою.

Олена Шоптенко готувала мене до цього шоу, ми тренувалися разом і стали подругами, побували в Індії. Чи можу їй бажати перемоги? Звісно, так. Дорофєєва – дружина мого улюбленого учня Володимира Дантеса. П’ять років ми разом працювали. Ми стали родиною. Звісно, я і їй бажаю перемоги, – відповіла Могилевська.

Також співачка зізналася, що хотіла би станцювати з Володимиром Зеленським. Нагадаємо, що 10 років тому в Танцях з зіркамиХто потрапив до фіналу Танців з зірками пара Могилевської та Ями змагалися саме із Зеленським та Шоптенко. Тоді перемогу в шоу здобули Володимир та Олена.

Дивіться фінал Танців з зірками 29 жовтня о 21.00. Десятий прямий ефір обіцяє здивувати!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар зізналася, яку пару винагородить цілим букетом квітів

Новини по темі