Вагітна Шоптенко вразила зворушливим танцем під колискову (відео)

Танці з зірками

Танцівниця поділилася подробицями своєї вагітності.

Поделиться:

Учасниця Танців з зірками Олена Шоптенко на своїй сторінці в Інстаграм поділилася відео танцю під колискову. Із відео видно, що майбутня матуся тримає себе у чудовій фізичній формі і легко виконує танцювальні рухи, не зважаючи на вагітний животик. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко зізналася, що брала участь у «Танцях з зірками» вже вагітною 

 

A post shared by ALENA SHOPTENKO (@alena_shoptenko) on

Хочу зізнатися, що вагітність для мене не відразу стала незвичайним щастям, і трепетне ставлення й очікування теж з'явилися згодом. Спочатку було нерозуміння і страхи. Однак не дарма дається дев'ять місяців.

Олена зізналася, що спершу в неї було багато хвилювань щодо готовності до материнства і майбутніх змін. Вона соромилась себе і змін у своєму тілі:

«Для дисциплінованого хореографа, який завжди тримає себе у формі, це, самі розумієте, важко відразу прийняти. Мені було так незручно, коли люди помічали мою вагітність і акцентували на ній увагу! Я сприймала вагітність, як слабкість, і ніяк не могла розслабитися. Так, я все ще репетирую і сама протанцьовую хореографію, яку ставлю. Хоча зараз це вже більше нагадує не танець маленьких каченят, а танці бегемотика».

Згодом Олена зрозуміла, що коли не знаєш, що робити, потрібно робити те, що вмієш найкраще. 

Так з'явився наш перший дует. Він для мене і ось цієї людини. А ще він для тих, кому страшно так само, як мені. Все буде добре. Головне не лягати на краю, - жартує Олена. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Олена Шоптенко поділилася спільною світлиною з чоловіком

Новости по теме