Влад Яма розповів про перше знайомство з Наталею Могилевською

Танці з зірками

Також танцівник поділився тим, як виховує маленького сина Леона.

Поделиться:

Минулої неділі о 21.00 на телеканалі 1+1 відбулась успішна прем’єра оновлених Танців з зірками. Під час першого прямого ефіру проекту жодна пара не залишила паркет. А вже наступної неділі суддівська трійка Влад Яма, Катерина Кухар«Чорний лебідь» Катерина Кухар зізналася, чому вона така вимоглива до учасників Танців з зірками та MONATIK разом із глядачами визначить, хто з зіркових учасників першим залишить проект.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK запалив паркет Танців з зірками разом із суддями і учасниками шоу (відео)

Суддя Танців з зірками Влад Яма прикрасив обкладинку журналу Арт-Мозаїка, в якому пригадав своє знайомство з популярною співачкою та своєю партнеркою в першому сезоні проекту Наталею Могилевською:

Я дуже добре пам’ятаю наше знайомство. Ми танцювали повільний вальс. Я одразу налагодив робочий ритм на тренуваннях. Так вийшло, що у нашій парі я взяв на себе роль танцювального шефа, і вважаю, що це спрацювало. Це було інтуїтивне рішення, навіть було трохи страшно, адже поруч стояла зірка з телеекранів, - сказав танцівник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У день прем'єри «Танців з зірками» Влад Яма спантеличив новим іміджем (фото)

Також Влад розповів, як виховує маленького сина Леона:

«Я намагаюся не балувати дитину, але в той же час не можу взяти його на руки, щоб при цьому не поцілувати. Не знаю, можливо, це занадто ніжно у відношенні до хлопчика, але нічого з собою зробити не можу. Наша найголовніша ідея з дружиною - вимоги мами і тата мають бути завжди однаковими. Навіть у випадках, коли ми хочемо зробити одне одному зауваження, робимо, коли Леон знаходиться не біля нас: він повинен розуміти, що правила у мами й тата однакові».

Цікаво, що суддя Танців з зірками поділився, на кого схожий син:

«Зовні Леон дуже схожий на мого тата, але чим дорослішими він стає, тим більше ми помічаємо його схожість зі мною, Лілею і моїм братом. Від нас з Лілею Леон взяв любов до музики, тому що син не може її спокійно слухати і одразу починає танцювати. А це ми обидва любимо. Незважаючи на те, що Ліля не займалася професійно танцями, вона добре рухається. Від брата - любов до книг», - розповів Влад Яма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма зізнався, що чекає на учасників Танців з зірками у першому ефірі

Нагадаємо, що в рамках прем’єрного випуску стало відомо, хто склав пари зірковим учасникам проекту. Так, вражати глядачів телеканалу 1+1 на головному паркеті країни будуть пари: співачка Наталя Могилевська та фіналіст відкритих чемпіонатів Англії, США, Німеччини, Франції і Голландії Ігор Кузьменко, ведучий тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров та Місс-Україна-2016 Олександра Кучеренко, співачка та тренер Голосу. Діти-4 Надя Дорофєєва і танцівник, який володіє майже всіма стилями танцю, Євген Кот, шоумен та ведучий Олександр Скічко та майстер спорту з бальних танців Анна Паламарчук, актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв та переможниця першого сезону Танців з зірками Олена Шоптенко, психолог Наталя Холоденко та призер чемпіонатів України та Європи з бальних танців Віталій Загоруйко, співачка Камалія та чемпіон України з бальних танців Дмитро Жук, «суперблондинка» Оля Полякова та хіп-хоп танцівник Степан Місюрка, актор та учасник Ліги Сміху Юрій Ткач та чемпіонка України з танцювальної дисципліни Funky Ілона Гвоздьова, співак та тренер Голосу країни-7 Сергій Бабкін та його дружина Сніжана.

Перший прямий ефір Танців з зірками став найкращим продуктом серпня як по аудиторії 18-54, вся Україна (рейтинг - 5.8%, частка - 19.3%), так і по аудиторії 18-54, міста 50К + (рейтинг 6.9%, частка - 23.8%). Програма стала лідером у слоті зі значним відривом від конкурентів.

Дивіться оновлені Танці з зірками щонеділі о 21.00 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Могилевська розповіла, чому не танцюватиме з Владом Ямою

Новости по теме